Η Τούλα Καλέντζου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για το φάιναλ-φορ του κυπέλλου γυναικών-Πως το σχολιάζει ο Μιχάλης Κυριακάκης

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει στο προφίλ του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: 

«Φάιναλ φορ στα Χανιά και ρίχνοντας μια ματιά στα ροστερ των ομάδων παρατηρώ στον Παναθηναϊκό, νούμερο 13 Δήμητρα Καλέντζου.

Δεν το πιστεύω η Τούλα είναι ετοιμοπόλεμη αν χρειαστεί να πατήσει παρκέ. Η κόρη της το Μαράκι κοπέλα πια την περναει ένα κεφάλι, όμως η μαμά έχει καρδιά και έρωτα για το μπάσκετ.

Την Τούλα την ξέρω από κορασίδα στο Παγκράτι και δήλωνα πάντα θαυμαστής της για όλα όσα έχει κάνει στο παρκέ.

Πρωταθληματα, κυπελα, τριπλ κραουν με Αθηναϊκό, πέντε νταμπλ, στις μεγαλύτερες στιγμές της Εθνικής γυναικών αρχηγός και όρεξη ναχετε να γράφω.

Σήμερα συνεργάτης του Μπακογιωργου στις μικρές εθνικές ομάδες και τιμ μάνατζερ στον Παναθηναϊκό.

Είναι η ρεκορντγούμαν συμμέτοχων σε φαιναλ φορ κυπέλλου. Δέκα με τέσσερεις διαφορετικές ομάδες (Παναθηναϊκός, Σπόρτιγκ, Εσπερίδες, Αθηναϊκός). Έχει κατακτήσει επτά κύπελλα. Έχει αναδειχθεί δυο φορές MVP (με την ευκαιρία και μια φορά η δεύτερη κυρία του πάγκου του Παναθηναϊκού η Βασιλεία Γκουζινη με τον ΔΑΣΑΛ).

Τούλα Καλεντζου μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που ανέδειξε το Ελληνικό γυναικείο μπάσκετ, φωτεινό παράδειγμα για τα νέα κορίτσια του αθλήματος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια