Ανετες επικρατήσεις για τα αγόρια των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και τα κορίτσια του Ελληνικού Κολλεγίου επί Λυκείων από τις Σέρρες-Φωτορεπορτάζ του Σωτήρη Μπαρμπαρούση από τον αγώνα των αγοριών

Εχοντας προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και ανεβάζοντας τη διαφορά ανά περίοδο, τα αγόρια των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, επικράτησαν με 74-41 του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Επόμενος αντίπαλος θα είναι το 3ο Λύκειο της Βέροιας την Παρασκευή στην όμορφη πόλη της Ημαθίας.
  
Πριν την έναρξη του αγώνα το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών παρέδωσε δια του εκπροσώπου του και παλιάς δόξας του Σερραϊκού μπάσκετ και του Αρη, Βασίλη Παραμανίδη, στον εκπρόσωπο του Μαντουλίδη Ευθύμιο Χασιώτη, τιμητική πλακέτα για τη μεγάλη προσφορά των Εκπαιδευτηρίων στο Ελληνικό μπάσκετ και στον σχολικό αθλητισμό.

Οκτάλεπτα: 20-11, 38-22, 57-30, 74-41
Διαιτητές: Νέδογλου-Κωνσταντινέλης
Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη(Αγγέλης): Γκύζης 15(1), Νικολαΐδης 4, Φόρογλου, Παπαπασχάλης 4, Περρής 11(2), Κεραμάρης, Σίμογλου 6(1), Ψαθάς 2, Καλόγηρος 28(2), Ντίαθ 3, Ζωϊδης, Μαλανδρής 1.   
Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών (Μπότσιος): Δημιάδης 1, Κοπίδης, Γεωργόπουλος 1, Τοπάλης, Γκουτίδης 5(1), Αποστολίδης 7, Ζαρίμπας 1, Πιπιλιός 2, Τσέλιος 5, Ξανθόπουλος 9, Καρούσης 9(1), Ραγιάς.

*Στα κορίτσια το Ελληνικό Κολέγιο επικράτησε εύκολα του 4ου Λυκείου Σερρών και θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή εκτός έδρας το Λύκειο Εδεσσας.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια