Ο Ολυμπιακός υπέταξε τον Πρωτέα Βούλας-Τι δήλωσαν Παντελάκης και Σωτηρίου


Εύκολα ο Ολυμπιακός νίκησε με 80-64 τον Πρωτέα Βούλας.
Παυλοπούλου και Αλμπάνεζ ήταν οι πρώτες σκόρερ.
Διαιτητές: Αποστολίδης-Ραχιώτης
Δεκάλεπτα: 19-10, 41-29, 58-44, 80-64
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τόμας 10(2), Σταμάτη 8(2), Αυτζή, Σπυριδοπούλου 3, Παυλοπούλου 12(2), Νικολοπούλου 5, Σωτηρίου 13, Τίκβιτς 11, Λίτσι, Τζόνσον 11, Κοσμά, Σταμολάμπρου 7.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Κονιδάρης):
Μπουντούρη, Θεοδώρου 4, Σακελλαρίου, Χατζηγιακουμή 6, Ντάνου 9(1), Αναστασοπούλου, Πέρκινς 17, Αλμπάνεζ 22(4), Ντέλβα 6.


Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Ηταν ένα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και σκοπός μας ήταν να παιξουμε όσο καλύτερα γίνεται μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα και στο αήττητο και σκοπός μας είναι  μέχρι το τέλος της σεζόν να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό, να παραμείνουμε την κορυφή και να είναι σε υψηλά επίπεδα η απόδοσή μας. Είμαι ικανοποιημένο από τη νίκη επί του Πρωτέα και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στα επόμενα παιχνίδια».

Η Κατερίνα Σωτηρίου δήλωσε: «Επιστρέψαμε στην Α1 Γυναικών και στόχος μας είναι το αήττητο και εννοείται η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την μεριά μας έχουμε αντίπαλο τον εαυτό μας αλλά και την κούραση από το συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι που έχουμε να διαχειριστούμε. Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνολική μας προσπάθεια. Κρατάμε τη νίκη και μπορούμε σιγά σιγά μέχρι τα πλέι οφ να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο την απόδοσή μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια