Το σερί του ο Ολυμπιιακός και με Αθηναϊκό- Τι δήλωσαν Παντελάκης και Τζόνσον


Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού συνέτριψε με 107-41 τον Αθηναϊκό και πήρε την 103η διαδοχική της νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις.
Μόλις δύο πόντους δέχθηκαν στην α' περίοδο οι ερυθρόλευκες.
Διαιτητές: Λαζαρίδης, Λαζόγκα.
Δεκάλεπτα: 26-2, 46-25, 85-36, 107-41
Ολυμπιακός (Παντελάκης): Τόμας 32 (7/9 τρίποντα), Σταμάτη, Αυτζή 2, Σπυριδοπούλου 10 (12 ριμπάουντ), Παυλοπούλου 3 (1), Νικολοπούλου 2, Τίκβιτς 19 (15 ριμπάουηντ), Λίτσ 11, Τόνσον 16 (9 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα), Κοσμά 12 (9 ριμπάουντ).
Αθηναϊκός (Παναγόπουλος): Πολιτοπούλου 6 (1), Τζανετάτου, Στούπαα 5, Τσιαδή 3 (1), Λουκάτου 4, Πασχάλη, Μπιλλη, ΜακΚέι 18 (2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Γιαμπάνη 2.
Τι δήλωσαν Παντελάκης και Τζόνσον

O Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι με τον Αθηναϊκό ότι: «Είμαι ικανοποιημένος για την προσπάθειά μας. Είδαμε στο παρκέ πράγματα που δουλεύουμε μέσα στις προπονήσεις και εκτός από τη νίκη, κρατάμε ότι συνεχίζουμε να ανεβάζουμε ρυθμούς. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ματς στην Λευκάδα, απέναντι στη Νίκη και θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητό μας σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Να πω και από την μεριά μου χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό μας, που έχει τα γενέθλιά του αύριο και να συνεχίζει να συγκεντρώνει κούπες σε όλα τα αθλήματα».


Από την μεριά της η Λικέντρα Τζόνσον είπε: «Θεωρώ ότι σήμερα βγήκε στο παρκέ όλη η σκληρή προπόνηση που κάνουμε τόσο καιρό. Δουλεύουμε σε δυνατή ένταση και αυτό από ότι φαίνεται αποδίδει καρπούς. Συγκεντρωνόμαστε στα μικρά πράγματα τα οποία και βελτιώνουμε. Τα λέι απ μας, τις βολές και πάνω από όλα να είμαστε καλοί στην άμυνά μας. Πιστεύω ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά σήμερα και πλέον κοιτάμε το ματς με τη Νίκη στη Λευκάδα».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια