Μποζίκης: «Παραμένει και στο ΠΚ Νεάπολης ο Γιώργος Κυρούδης»

Ο γενικός γραμματέας του ΠΚ Νεάπολης, Αντώνης Μποζίκης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που ένα παιδί δικό μας καλείται να στηρίξει την προσπάθεια του φίλου σωματείου Ερμή Λαγκαδά Ερμής Λαγκαδά.

Ο κόουτς Γιώργος Κυρούδης, αναλαμβάνει την τύχη του Ερμή στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και το μόνο που μπορούμε να του πούμε είναι καλή επιτυχία και μόνο νίκες.

Ο προγραμματισμός της ομάδας μας και η προσπάθεια της συνεχίζεται κανονικά με τον Γιώργο στο τιμόνι της. Δεν αλλάζει κάτι στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας.

Η διοίκηση ήταν ενήμερη από την πρώτη στιγμή βλέποντας θετικά την προσέγγιση των δύο πλευρών για συνεργασία. Είμαστε περήφανοι που παιδιά δικά μας εκτός από αθλητές, συνδράμουν και προπονητικά σε μεγαλύτερο επίπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που θα δούμε τον κόουτς σε πιο βαθιά νερά κάτι που δείχνει και την εκτίμηση που έχει προς το μπασκετικό χώρο.

Καλή επιτυχία Γιώργο, γνωρίζεις πως σε αγαπάμε και πως στηρίζουμε τις επιλογές σου.Το ΠΚ είναι η οικογένεια σου και εσύ είσαι ο δικός μας άνθρωπος.

Τέλος, στον Ερμή Λαγκαδά και προσωπικά στον πρόεδρο του Δημήτρη Χριστίδη θέλω να πω πως έκανε μία πολύ καλή επιλογή για την ομάδα του. Εμείς συνεχίζουμε παρέα, πιστεύουμε για πολλά χρόνια ακόμη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια