Παρέμειναν στην κορυφή των Λυκείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης τα αγόρια και τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη-Φωτορεπορτάζ και στιγμιότυπα από τον αγώνα και την απονομή

Ύστερα από ένα αγχωτικό πρώτο ημίχρονο τα αγόρια των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη επικράτησαν με 67-47 της αντίστοιχης ομάδας του 3ου ΓΕΛ Ευόσμου, στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Λυκείων Δυτικής Θεσσαλονίκης, μιας περιφέρειας, για όσους δεν το γνωρίζουν, από τις δυσκολότερες και από τις μεγαλύτερες σε συμμετοχές σχολικών ομάδων της χώρας και παρέμειναν στην κορυφή, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Στον τελικό, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο των Αμπελοκήπων, η ομάδα αγοριών νίκησε, όπως προαναφέραμε, το 3ο ΓΕΛ. Ευόσμου με το επιβλητικό 67-47 και η ομάδα των κοριτσιών πήρε τον τίτλο χωρίς αγώνα, καθώς το ΓΕΛ Εχεδώρου δεν προσήλθε.

Ο αγώνας έγινε σε ένα κατάμεστο από θεατές γήπεδο και σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, εντός αθλητικών πλαισίων, που δημιούργησαν οι μαθητές των σχολείων που αγωνίστηκαν. Στις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με τους αντίστοιχους νικητές του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων Περιφερειακών Διευθύνσεων.

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για το ήθος και για το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν. Ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στους υπόλοιπους αγώνες», καταλήγει η ανακοίνωση του Φρυγανιώτη.


Τα αγόρια και τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη στη Νικήτη τις αντίστοιχες ομάδες της Χαλκιδικής, ενώ την Παρασκευή θα υποδεχθούν ομάδες της Πιερίας. Τέλος για τη Δευτέρα έχουν προγραμματιστεί τα παιχνίδια με τις ομάδες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, εφόσον φυσικά προκριθούν από τα δικά τους παιχνίδια τις ίδιες μέρες με Σέρρες εντός και Ημαθία εκτός έδρας. 




































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια