Μούλη: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Οι «πράσινες» του Γιώργου Καντζιλιέρη προετοιμάζονται πυρετωδώς για το ματς κόντρα στον ΕΦΑΟΖ, ενώ όπως ανακοινώθηκε χθες από την ΕΟΚ το εξ’ αναβολής ματς ΑΟ Παναθηναϊκός-ΟΑ Χανίων, για την 15η αγωνιστική, θα διεξαχθεί στις 13/03/2019 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ρούλα Μούλη, μίλησε στην «Πράσινη» για το κυριακάτικο ματς και σημείωσε:

«Ακολουθεί ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το οποίο μάλιστα είναι εκτός έδρας, εναντίον της ομάδας του ΕΦΑΟΖ. Μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στην κατηγορία και θέλει τη νίκη για να μας πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή.

Έχουμε αρχίσει ήδη την προετοιμασία γι’ αυτό το παιχνίδι και είμαι σίγουρη πως αν ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών μας θα φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη.
Θα χαρούμε πολύ αν έχουμε την υποστήριξη του κόσμου μας, γιατί είναι ο εκτός παίκτης μας και όπως έχουν αποδείξει βρίσκονται στο πλευρό μας και εκτός έδρας. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή, στις 2μ.μ. στο γήπεδο του ΕΦΑΟΖ!»

Αναφορικά με την κλήρωση του Final 4 του Κυπέλλου, όπου η κληρωτίδα… έβγαλε ντέρμπι «αιωνίων», η έμπειρη μπασκετμπολίστρια του «τριφυλλιού», τόνισε:

«Ένα παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού πάντα… τραβάει όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του κόσμου. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν ημιτελικό Κυπέλλου. Μπορεί οι άλλες τρεις ομάδες που διεκδικούν το Κύπελλο να διαθέτουν όλες από 3 ξένες αθλήτριες και να αγωνίζονται στην Α1 κατηγορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμάς.

Εμείς θα τα δώσουμε όλα, θα αγωνιστούμε και στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου σαν Παναθηναϊκός και θα εκπροσωπήσουμε επάξια τον σύλλογο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα «παλέψουμε» μέχρι το τέλος. Πιστεύουμε πολύ στις ικανότητες μας και αυτό θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο»!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια