Πρωτάθλημα στον όμιλό του και άνοδος στην Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών για τον Εθνικό Κορδελιού Ευόσμου

Οι παίκτες και ο προπονητής του Εθνικού Κορδελιού Ευόσμου έγιναν ένα κουβάρι με τη νικηφόρα λήξη του αγώνα με τον Αισχύλο Ωραιοκάστρου (79-59), αφού και μαθηματικά κατέκτησαν το πρωτάθλημα και την απ’ ευθείας άνοδο τους στην Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών.

Η νικηφόρα απόδραση με το ροζ φύλλο αγώνα από το κλειστό της Νεοχωρούδας , έφερε τους Ευοσμίτες σε πελάγη ευτυχίας . Αν και το ξεκίνημα τους ήταν νωθρό , αφού ο Αισχύλος πιέζοντας σε όλο το γήπεδο, «έχτισε» διαφορά 10 πόντων σε μόλις 5 λεπτά. Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ οι φιλοξενούμενοι , άρχισαν να τρέχουν και έφτασαν να προηγούνται με 3 πόντους στο 1ο δεκάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι κάνοντας αλλεπάλληλες αλλαγές προκειμένου να σταματήσουν το επιθετικό κρεσέντο όλων των αντιπάλων τους , αφού όλοι τους σχεδόν οι παίχτες του Εθνικού σκόραραν. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να κρατήσουν την επί μέρους διαφορά σε χαμηλά επίπεδα και να λήξει ο αγώνας με 59-79.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Βασιλειάδης και Λαζαρίδης, ενώ από τους εν γένει πρωταθλητές ο Μπρακόπουλος, ο οποίος με τις αμυντικές του ικανότητες  βοήθησε να… ξεκολλήσει η ομάδα του στο πρώτο δεκάλεπτο και να πάρει τους δύο χρυσούς πόντους της νίκης .

Δεκάλεπτα: 20-23, 26-36, 43-58, 59-79
Διαιτητές: Γαβρίδης-Τζεκάκης
ΑΙΣΧΥΛΟΣ (Χαχαμής): Καρπουχτσής, Τσιλικίδης 9(1), Ελευθεριάδης 12(2), Λαζαρίδης 11(1), Κούσιος, Παρπόρης 2, Αμπατζόγλου 4, Τσασκόπουλος 7(1), Βασιλειάδης 14.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Νέτας): Οταμπασίδης 5, Προδρομίδης 17(1), Στρίμτσος 8(2), Καλτσούνης 5, Γκάζος 14(2), Χαρτάμπιλας, Σταυρίδης 3(1), Βατιάνης 10(1), Μπρακόπουλος 2, Χιτ 15.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια