Στην Λετονία οι γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Παντελάκης και Σταμάτη

Στην Ρίγα της Λετονίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς έφτασε μέσω Φρανκφούρτης στον προορισμό του, με την ομάδα του Πειραιά να αγωνίζεται την Τετάρτη (06/02, 20:00) με την TTT Riga για την 12η «στροφή» της Ευρωλίγκας.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Μίρνα Μάζιτς και Ρίτα Ρασίντ, οι οποίες συνεχίζουν το πρόγραμμα τους στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Λετονία έχοντας στην δωδεκάδα του τις Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Άννα Νίκη Σταμολαμπρου, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο και το βράδυ προπονήθηκε στην έδρα που θα γίνει αύριο η αναμέτρηση με την TTT Riga.

Ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε για το παιχνίδι στην Λετονία ότι: «Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε και αυτήν την αναμέτρηση. Είμαστε Ολυμπιακός και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε πολύ την δεύτερη μας νίκη στην διοργάνωση. Η TTT Riga είναι μια πολύ σκληρή ομάδα και στην έδρα της γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη. Από την μεριά μας αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι ως μια ακόμα πρόκληση και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο μέσα από τα παιχνίδια. Είναι ένα ακόμα ματς Ευρωλίγκας που θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στο παρκέ».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, δήλωσε από την μεριά της ότι: «Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι για την Ευρωλίγκα μακριά από την Ελλάδα και θα παλέψουμε για να φέρουμε την δεύτερη μας νίκη στην διοργάνωση. Γνωρίζουμε ότι η TTT Riga διαθέτει ένα πολύ σκληρό σύνολο, ειδικά στην έδρα της, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας για να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα από την Λετονία».

- Η αναμέτρηση TTT Riga-Ολυμπιακός θα μεταδοθεί από το κανάλι της FIBA στο YouTube.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια