Ανετη επικράτηση για τις γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Παντελάκης και Τζόνσον

Τη δεύτερη νίκη του στην Ευρωλίγκα Γυναικών σημείωσε ο Ολυμπιακός, καθώς για τη 13η αγωνιστική του Β’ ομίλου της διοργάνωσης επικράτησε στο ΣΕΦ με 79-54 της Κάρολο Μπάσκετ.

Δεκάλεπτα: 28-12, 46-21, 67-41, 79-54
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Αυτζή 1, Κοσμά 5(1), Λίτσι 2, Σωτηρίου 9(1), Σταμολάμπρου 5(1), Τζόνσον 10, Νικολοπούλου 8(1), Παυλοπούλου 14(2), Σταμάτη 2, Τόμας 17(3), Τίκβιτς 6.



Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι: «Πιστεύω ότι η Carolo σήμερα έπαιζε την πρόκρισή της και δεν ήταν καθόλου αδιάφορη. Προερχόταν από πολύ καλές εμφανίσεις και στην έδρα της και στην Perfumerias Avenida. Είναι μία ομάδα που αν την αφήσεις να σουτάρει μπορεί να το καταφέρει  έχοντας ποσοστό πάνω από το 50%, δουλέψαμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Θεωρώ ότι σε μεγάλο ποσοστό αυτό το πετύχαμε. Οσες φορές τις αφήσαμε μόνες τους μας τιμώρησαν. Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι στην Ευρωλίγκα παλεύει όλα τα παιχνίδια και εντάξει έχουμε δύο νίκες και θεωρώ ότι λίγο η απειρία μας και κάποιες συγκυρίες μας κόστισαν και άλλες νίκες. Θεωρώ ότι είμαστε κερδισμένοι από όλη την διαδικασία και από αυτό το πρωτάθλημα. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι για να τελειώσει η ευρωπαϊκή μας πορεία και θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατό και να τελειώσουμε τη σεζόν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Με το καλό να μας κάνει χαρούμενους και να πανηγυρίσει την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου».

Η Λικέντρα Τζόνσον είπε από την μεριά της πως: «Στο τελευταίο παιχνίδι με την TTT Riga δεν δείξαμε τον χαρακτήρα που έχουμε  ως ομάδα. Βασικά αφήσαμε τον εαυτό μας να μην πιστεύει στη νίκη και ουσιαστικά δεν ήμασταν εκεί, λες και δεν βγήκαμε ποτέ από το αεροπλάνο. Σε αυτό το ματς, δείξαμε ότι είμαστε ακόμα εδώ. Παίξαμε επιθετικά στο παρκέ και έτσι όπως πρέπει να αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Θεωρώ ότι σήμερα τα ποσοστά μας ήταν τέλεια, οι βολές μας ήταν σε υπερθετικό βαθμό καλέ και θεωρώ ότι τα πήγαμε εξαιρετικά στο ματς. Συνήθως είμαστε κακές στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως μείναμε συγκεντρωμένες, βάλαμε κάποια δύσκολα σουτ και πήραμε τη νίκη. Η άμυνα μας ήταν εντυπωσιακή. Πιστεύω ότι «κλειδώσαμε» την Λιούις και ξέραμε ότι εάν πάρει μπρος παίρνει… φωτιά. Αλλά η άμυνά μας κράτησε στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε μας και στον προπονητή μας και έχουμε και άλλα να δώσουμε στη συνέχεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια