Πλήθος επωνύμων και βραβεύσεις στην πίτα των διαιτητών Θεσσαλονίκης-Φωτορεπορτάζ

Την πίτα του έκοψε το βράδυ της Πέμπτης ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης  παρουσία πολλών εκπροσώπων της μπασκετικής και πολιτικής Θεσσαλονίκης στο Allegro.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Πουρσανίδης, σαν σωστός οικοδεσπότης υποδέχθηκε τους πάντες με την ευχή να υπάρχει πάνω από όλα υγεία.

Με αφορμή τα 50 χρόνια από την είδηση του Συνδέσμου, αλλά και τα 100 χρόνια του ελληνικού μπάσκετ, προτάθηκε να συμμετέχουν στα επόμενα «Μαυροσκούφεια» ο Αρης και ο ΠΑΟΚ.

Τόσο οι «άρχοντες» της πόλης, όσο και οι εκπρόσωποι των ομάδων έδωσαν υπόσχεση πως θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για τα «Μαυροσκούφεια», αλλά και για άλλες εκδηλώσεις. 

Η Κατερίνα Νοτοπούλου (Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης και υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης), ο Απόστολος Τζιτζικώστας  (Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας), ο Σάββας Λόρτος (πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ), ο Στέλιος Συμεωνίδης(πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΟΚ), ο Σταύρος Καλαφάτης (βουλευτής Θεσσαλονίκης), ο Αγις Κυνηγόπουλος, ο Κώστας Κορομηλάς (μέλος ΚΕΔ/ΕΟΚ), ο Γιώργος Ορφανός (υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης), ο Κώστας Μπούσιας (πρόεδρος της ΟΔΚΕ), όπως και οι Χάρης Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καστρίτης από τον Αρη, ο Αρης Καρακούσης από τον ΠΑΟΚ και πολλοί άλλοι βρέθηκαν και απήλαυσαν μια γεμάτη μπάσκετ βραδιά.

Μάλιστα, μετά 20 χρόνια αναμένεται να γίνει στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο αξιολόγησης των διαιτητών, όπως και  θα γίνουν και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια του Συνδέσμου.

Φυσικά, βράβευση του αείμνηστου Τάσου Μούστου προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση με την αντίστοιχη προβολή του βίντεο. Την πλακέτα παρέλαβαν οι γιοί του.

Επίσης, τιμήθηκαν ο Γιώργος Πουρσανίδης, ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο Γιώργος Καρακαλέτσης, ο Μιχάλης Παπαγεωργίου , ο Βασίλης Τσούλης και η Στέλλα Χατζίδου. Θα πρέπει να σημειωθεί πως το ένα φλουρί κέρδισε ο Αγις Κυνηγόπουλος, ενώ στο τέλος τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έκοψαν την πίτα τους και παράλληλα έδωσε στα νέα παιδιά τους τίτλους γνώσης σε θέματα διαιτησίας.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια