Κεπελέκης: «Διπλή τρικλοποδιά στην Αθλητική Ακαδημία Καλαμαριάς»

Έντονα παράπονα εκφράζει πριν τον αγώνα ο βοηθός προπονητή της Αθλητικής Ακαδημίας Καλαμαριάς Γιάννης Κεπελέκης για τον «ύπουλο», όπως υποστηρίζει, τρόπο που φέρθηκαν στην ομάδα του πριν από έναν αγώνα ανάμεσα στις δύο απ' τις τρεις ισχυρότερες ομάδες του ομίλου. Ο ίδιος αναφέρει τα εξής:

«Η ΑΑΚ που θα αγωνιστεί σε λίγες ώρες κόντρα στο Τριάδι είχε όλη τη βδομάδα τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή του Ατρομήτου Τριαδίου Χρήστο Γραφιαδέλη, με σκοπό να ζητηθεί αναβολή του παιχνιδιού, καθώς ο Γραφιαδέλης θεωρούσε ότι είναι "unfair play" να γίνει ο αγώνας αυτός πριν γίνει ένας άλλος αναβληθείς αγώνας.

Η στάση της ομάδας μας ήταν απολύτως σύμφωνη και εξυπηρετική, προάγοντας το "fair play". Ετοιμάσαμε έγγραφο το οποίο δεν μας άφηνε για ανεξήγητο λόγω να αποστείλουμε στην ΕΚΑΣΘ, ούτε ο Γραφιαδέλης, ούτε και η ίδια η ένωση (ΕΚΑΣΘ) με τους εκπροσώπους της.

Ο Γραφιαδέλης ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠ Λάμπρο Τάκη και ισχυριζόταν ότι η αναβολή θα ήταν σίγουρη. Τόσο σίγουρη που ελευθερώσαμε  βασικούς παίχτες να δουλέψουν για το Σαββατόβραδο. Τόσο σίγουρη που τελικά δεν πάρθηκε.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την ένωση ΕΚΑΣΘ που μας ανέθεσε σ' αυτόν τον υπερπολύτιμο αγώνα τον διαιτητή Στούμπο τον οποίο εμείς "διακαώς" (δεν) θέλουμε να μας σφυρίζει. Ευχαριστώ που μας τον ορίζουν συνέχεια με τέτοια επιμονή και το έκαναν ξανά σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Μην απορείτε λοιπόν γιατί οι εξελίξεις τον πρωταθλημάτων δεν είναι αντικειμενικές και δεν έχουν όλες οι ομάδες την ίδια αντιμετώπιση. Καλό αγώνα εύχομαι στην ομάδα μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια