Εντυπωσιακή συμμετοχή στη πίτα του Ηρακλή-Ολες οι βραβεύσεις-Φωτορεπορτάζ και βίντεο

Σε οικογενειακό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή ο Ηρακλής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία πολλών παιδιών και γονέων της Ακαδημίας, βετεράνων αθλητών, παραγόντων, εκπροσώπων της πολιτικής σκηνής, αλλά και αθλητών της Ανδρικής, της Γυναικείας και των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στον Σύλλογο και στο Ελληνικό Μπάσκετ οι Τάκης Καρατζουλίδης (από τον Άγη Κυνηγόπουλο, σύμβολο του μπασκετικού Ηρακλή επί δεκαετίες), Γιάννης Τσουμής (από τον βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρο Καράογλου), Χρήστος Τζάμος (από τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Τριανάφυλλο Μηταφίδη) και Δημήτρης Παπαδόπουλος (από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ, Σάββα Λόρτο), Αθανάσιος και Παύλος Τσουρέκας (την πλακέτα παρέλαβε ο Μάκης Σαρλής από τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΓΣ Φώτη Θέο) και οι Γεώργιος και Αναστάσιος Δίγκας (από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Διονύση Κοντοτάσιο).

Το φλουρί στην πίτα κέρδισε το Εφηβικό Τμήμα, ενώ έγινε και Διαγωνισμός Καρφωμάτων με τη συμμετοχή των Πετανίδη, Γεωργαλά, Δημαλή και Κατσιαούνη, με νικητή τον Φώτη Γεωργαλά, που έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα περνώντας πάνω από αθλητή της Ακαδημίας και κέρδισε το χειροκρότημα απ’ όλους, όπως και όλοι οι συμμετέχοντες.

Παραβρέθηκαν οι κ.κ. Καράογλου, Μηταφίδης, Ταχιάος, Ορφανός, Ζέρβας, Κυριζίδης, Κυνηγόπουλος, Λόρτος, Πατέλης, Ιακώβου, Παρασκευόπουλος, Ανατολίτης, Κωστόπουλος, Παπαγεωργίου, ενώ έδωσε το παρών και ευχήθηκε για επιτυχίες παντού και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στους χαιρετισμούς τους ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΓΣ Φώτης Θέος τόνισε πως «ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας, εδώ στον Ηρακλή. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να ορθοποδήσει και πάλι ο Σύλλογος και πιστεύουμε με τη βοήθεια όλων θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστούμε και τους εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και να γνωρίζετε πως ο Ηρακλής έχει λαμβάνειν από το Κράτος εδώ και δεκαετίες, δεν είναι αυτός που χρωστάει, δεν είναι το νούμερο που ακούγεται πραγματικό. Να το θυμηθεί αυτό όποιος κερδίσει τις εκλογές».

Ευχές για υγεία και πρόοδο απηύθυνε εκ μέρους της ΚΑΕ ο αντιπρόεδρος Διονύσης Κοντοτάσιος, ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Χρήστος Παπαδούλης, που συντόνισε την εκδήλωση και χαιρετισμό απηύθυναν όλοι οι πολιτικοί που παραβρέθηκαν.

Ο ΓΣ και η ΚΑΕ Ηρακλής ευχαριστούν τους χορηγούς της εκδήλωσης αλλά και όσους εργάστηκαν γι’ αυτήν και φυσικά τον κόσμο που παραβρέθηκε…















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια