Η βασιλόπιττα του ΑΣ Πανόραμα

Πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΑΣ Πανόραμα παρουσία πολλών προσκεκλημένων. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης Καράογλου Θόδωρος, ο Δήμαρχος Πανοράματος Καϊτετζίδης Ιγνάτιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράνης Μιχάλης, ο διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων Κιτρινάκης Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών Παρισόπουλος Γιώργος
η Αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού Σαουρίδου Σοφία,  ο πρόεδρος της ΚΕΠΑΠ Καρτάλης Γιάννης, ο πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠ Δωρής Σωκράτης και υποψήφιος σύμβουλος Περιφέρειας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και γιατρός της ομάδας Κελεπούρης Χαράλαμπος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντωνόπουλος Γιώργος και η υποψήφια τοπική σύμβουλος Σαουρίδου Ελεονώρα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Λόρτος Σάββας και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος.

Σε εκδηλώσεις όπως αυτή, δίνεται η ευκαιρία στο σύλλογο να ευχαριστήσει δημόσια τους μεγάλους υποστηρικτές της, όπως τον Κυριάκο Ηλιάδη, υπεύθυνο γυναικείου τμήματος, τον ταξίαρχο ιπτάμενο της ΣΣΑΣ Κιτρινάκη Αλέξανδρο και τον υπεύθυνο Σωματικής Αγωγής Γιαντσή Χρήστο,  την εταιρεία Light.gr και τον κ.Σεβαστιάδη, τον εταιρεία Γερμανός και τον κ. Σγουρίδη, την εταιρεία Lidl και τον κ.Τοκατλή, την εταιρεία SoftConf και τον κ.Παπαπέτρου και τους γιατρούς της ομάδας Κελεπούρη(παθολόγος), Τσάγια(ορθοπεδικός) , Ναβροζίδη(καρδιολόγος).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια