Συγκίνηση στη βασιλόπιτα της ακαδημίας του Μαντουλίδη-Τιμήθηκε ο Θόδωρος Ροδόπουλος-Ολες οι βραβεύσεις-Φωτορεπορτάζ του Σωτήρη Μπαρμπαρούση

Μέσα σε φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η εκδήλωση κοπής πίτας της ακαδημίας του Μαντουλίδη.

Το λόγο έλαβε αρχικά ο επικεφαλής της ακαδημίας Δημήτρης Νικολαΐδης, που τόνισε την σημαντική συνεισφορά των 12 προπονητών στην λειτουργία των τμημάτων, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις στους τρεις διεθνείς. Στον Ανδρέα Καλόγηρο την πλακέτα απένειμε ο Πάρις Δικτσής, στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη ο Γιώργος Χατζόπουλος και στην Δανάη Παπαδοπούλου η Ελευθερία Τουτουντζή. Ακόμη βραβεύτηκε και ο αθλητής Γιώργος Γκύζης που διαπρέπει στα μαθήματα, όντας αριστούχος, από τον Ευθύμιο Χασιώτη. 

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης αναφέρθηκε ακόμη στη δεύτερη θέση στη Θεσσαλονίκη που κατέλαβε το παιδικό τμήμα, στο ντάμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο στην ΕΚΑΣΘ και άνοδο στην Α2) του γυναικείου τμήματος, καθώς και στα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΧΑΝΘ, που ως γνωστόν έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα.

Τόνισε ακόμη ότι φέτος γιορτάζουμε τα 40 χρόνια από την ίδρυση των Εκπαιδευτηρίων και τα 20 χρόνια από το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων (Αγρίνιο 1999) αλλά και την πρώτη παγκόσμια θέση που κατακτήθηκε από τα Εκπαιδευτήρια στο Ισραήλ το ίδιο έτος.

Τέλος αναφέρθηκε στο τιμώμενο πρόσωπο, τον Θόδωρο Ροδόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον μέντορά του και μίλησε για την ζωή του και τις μεγάλες του επιτυχίες ως παίκτης και ως προπονητής.

Η διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων, Αικατερίνη Μαντουλίδου, μίλησε σε κλίμα συγκίνησης για τον ιδρυτή του σχολείου Ευάγγελο Μαντουλίδη, χαρακτηρίζοντάς τον, οραματιστή και άνθρωπο με μεγάλους στόχους τους οποίους έκανε πράξη στην ζωή του. Προέτρεψε μάλιστα τους μαθητές να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Ο Θόδωρος Ροδόπουλος που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από την κ. Μαντουλίδου, τόνισε ότι έμεινε ενθουσιασμένος τόσο από την τελετή όσο και από τις εγκαταστάσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν τα περίμενε και ο ίδιος να είναι όλα τόσο εξαιρετικά. Προέτρεψε και αυτός με τη σειρά του τα παιδιά να αφοσιωθούν στο άθλημα που τόσο αγαπάνε αλλά και στις μαθητικές υποχρεώσεις τους.

Στην συνέχεια έγινε αναφορά στο παρουσιολόγιο όλων των τμημάτων,  παραδόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια στους συνεπέστερους αθλητές και κόπηκε η βασιλόπιτα από τον Ευθύμιο Χασιώτη, ταυτόχρονα με την παράδοση πιτών σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας.  


Σωτήρης Μπαρμπαρούσης
Φωτορεπόρτερ

Email: imagesonearth@yahoo.com
Κινητό: +30 6972 928927
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια