Πρωτιά για τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στο 3on3 Γυμνασίων του Δήμου Θεσσαλονίκης για το All Star Game-Ο Ζωγράφος του Αχιλλέα Τριανδρίας πήρε τον τίτλο στα τρίποντα-Φωτορεπορτάζ

Γέμισε από ταλέντο και νιάτα το Αθλητικό Κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. «Μίμης Τσικίνας» στο πλαίσιο δράσεων που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή το EKO All Star Game που φέτος φιλοξενείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα, η Χ.Α.Ν.Θ. φιλοξένησε αγώνες 3on3 Γυμνασίων του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και διαγωνισμό τριπόντων υπό την αιγίδα της ΕΚΑΣΘ με την συμμετοχή μαθητών Λυκείου.

Στο 3on3 την 1η θέση κατέκτησαν τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδης και ακολούθησαν το Αριστοτέλειο Κολέγιο(2η θέση) και το 2ο Γυμνάσιο Περαίας(3η θέση). Νικητής του διαγωνισμού τριπόντων αναδείχθηκε ο αθλητής του Αχιλλέα Τριανδρίας, Γιώργος Ζωγράφος, ο οποίος αύριο Σάββατο θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό τριπόντων . Η νικήτρια ομάδα του 3on3 θα φιλοξενηθεί στους πάγκους των ομάδων Rising Stars και All Time Stars.

Το «παρών» στην διάρκεια των αγώνων έδωσαν ο Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ. Γιάννης Σωσσίδης όπως και αρκετά μέλη του δ.σ. της Αδελφότητας, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος, ο Πρόεδρος του δ.σ. του ΟΚΑΝΑ Ευάγγελος Καφετζόπουλος, ο προϊστάμενος του αθλητικού γραφείου ΟΚΑΝΑ κ. Ψαριανός, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΣΑΚ Κώστας Αλεξανδρίδης, ο Υπεύθυνος του Αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΘ Άρης Γραμμενίδης, ο Γενικός Διευθυντής της ΧΑΝΘ Βασίλης Ιωάννου, ο Διευθυντής Αθλητισμού της ΧΑΝΘ Δημήτρης Καραϊσκος, ο Γενικός Αρχηγός της ΧΑΝΘ Νίκος Κεραμέας, ο Έφορος της ΧΑΝΘ Νίκος Δουβής , ο προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων Θόδωρος Αστεριάδης, ο προπονητής της ΧΑΝΘ Νίκος Σερέτης κ.α.

Αύριο Σάββατο 9/2 η Χ.Α.Ν.Θ. θα φιλοξενήσει το πρώτο Τοπικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Ομιλητές του σεμιναρίου θα είναι καταξιωμένοι τεχνικοί όπως οι: Χρήστος Μαρμαρινός, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και Θόδωρος Αστεριάδης.

Το Σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 9 π.μ. με τον Χρήστο Μαρμαρινό να αναλύει "advance stats for game analysis". Στη συνέχεια στις 10.30 π.μ. ο προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων, Θόδωρος Αστεριάδης, θα μιλήσει για την "open motion", ενώ στις 11.50 π.μ. η αυλαία θα πέσει με τον πρώην προπονητή του Ηρακλή και νυν Μαχητές Δόξας Πεύκων, Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να μοιράζεται τις γνώσεις του πάνω στο "offensive transition".

Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στους εορτασμούς της Χ.Α.Ν.Θ. για την συμπλήρωση 100 ετών από την έλευση του Μπάσκετ στην Ελλάδα.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια