Εκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες του ΠΑΟΚ-Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Les Zazous η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του τμήματος γυναικών του ΠΑΟΚ σε από κοινού διοργάνωση με τη χορηγό εταιρία ΚΥΑΝΑ.

Στην κοπή της βασιλόπιτας παρευρέθηκαν η γυναικεία ομάδα, οι ομάδες νεανίδων και κορασίδων, ο Έφορος κ. Βασίλης Αγγελίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Πολυμένης, οι προπονητές Βασίλης Μασλαρινός, Άγγελος Αγγελίδης, Νίκος Παπαδόπουλος και Κοσμάς Δάγκουλας, ενώ το παρόν έδωσαν εκ μέρους της Διοίκησης ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Καπετανάκης. Επιπλέον, εκ μέρους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρευρέθηκαν οι κκ. Άρης Καρακούσης και Χρήστος Καραμπέρης, καθώς και ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιώργος Ορφανός.

Στη βασιλόπιτα του γυναικείου, νικήτρια ήταν η αρχηγός της ομάδας Ανθούλα Ταρπάγκου, στην κεντρική βασιλόπιτα το φλουρί έπεσε στον... Α.Σ. ΠΑΟΚ, ενώ στη βασιλόπιτα των χορηγών το φλουρί κέρδισε η χορηγός εταιρία Icon Beauty.

Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί πολύ τους υποστηρικτές και χορηγούς του τμήματος, που βρίσκονται πάντα ενεργά με κάθε τρόπο δίπλα στην ομάδα και οι οποίοι είναι οι εξής: ΚΥΑΝΑ, Icon Beauty, German Adler, Hatzidakis Winery, Madrino Hotel, Egnatia Palace Hotel, Avance Car, Αναδομώ, Elixir, Ebury, Stefan, Φάρμα Κουκάκη, Σουρωτή, Ελιά Λεμόνι, SPARItex, Le Nouveau Cafe, καθώς και τον κεντρικό χορηγό του Α.Σ. ΠΑΟΚ την εταιρία MORRIS.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια