Πήρε το ντέρμπι με τον Ηρακλή το εφηβικό του Μαντουλίδη-Με τεχνικό δίδυμο τους Τσάικο-Ντάγιο ο «Γηραιός»-Λύθηκε η συνεργασία με Καλανταρίδη

Παίρνοντας σημαντική διαφορά στη δεύτερη περίοδο που έφθασε και σε διψήφιο νούμερο, το εφηβικό του Μαντουλίδη επικράτησε με 64-58 του Ηρακλή. Οι νικητές που είχαν για μια ακόμη φορά εξαιρετικούς τους Νικολαϊδη-Καλόγηρο απειλήθηκαν στο τέλος από τους φιλοξενούμενους που μείωσαν στους δύο πόντους, αλλά κράτησαν το προβάδισμα και τη νίκη.

Η διοίκηση του Ηρακλή ανακοίνωσε ότι έλυσε την συνεργασία της με τον μέχρι τώρα προπονητή των εφήβων Μάκη Καλανταρίδη, τον οποίο ευχαριστεί για την πολύτιμη συνεισφορά του στο να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφαία τετράδα της πόλης και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Τεχνικό δίδυμο στο τμήμα αναλαμβάνουν οι Μιχάλης Τσάικος και Γιάννης Ντάγιος.

Δεκάλεπτα: 13-16, 33-25, 42-39, 64-58
Διαιτητές: Αγραφιώτης Γ.-Κωνσταντινέλης
Μαντουλίδης (Νικολαϊδης Ι.-Καραμανώλης): Νικολαϊδης 22(3), Γκαντίδης, Λαγός, Ψαθάς            4, Ντίαθ 2, Καλόγηρος 22(1), Γκύζης 2, Καναγκίνης, Φόρογλου 4, Μαλανδρής 2, Κεραμάρης, Σίμογλου 6(2).
Ηρακλής(Τσάικος-Ντάγιος): Φίλλιος 7, Μπελτές, Νικολαϊδης, Γεωργαλάς 2, Αλεξιάδης 17(4), Πετανίδης Γ. 11(2), Γκάλης, Κωστίκας 11, Τσούκας 8(2), Αποστολίδης, Κατσαούνης 2.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια