Πάλεψαν αλλά ηττήθηκαν πάλι οι γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Παντελάκης, Σπυριδοπούλου-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ για την Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά γνώρισε την ήττα με 76-68 από τη Φενερμπαχτσέ, σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του β’ γύρου της Ευρωλίγκα Γυναικών.

Δεκάλεπτα: 22-12, 40-37, 61-55, 76-68
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τζόνσον 4, Παυλοπούλου 10(2), Σωτηρίου 9, Σπυριδοπούλου 23(4), Τόμας 12, Αυτζή, Κοσμά, Μάζιτς, Νικολοπούλου 1, Σταμάτη 6(2), Σταμπλάμπρου 2, Τίκβιτς 1.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα:
http://www.fiba.basketball/euroleaguewomen/18-19/game/0901/Fenerbahce-Olympiacos#tab=boxscore

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε: «Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος της Ευρωλίγκας και παίξαμε εκτός έδρας, γνωρίζοντας ότι έχουμε δύσκολο έργο. Μπήκαμε μουδιασμένα στο παιχνίδι όμως στη συνέχεια το ισορροπήσαμε. Δυστυχώς κάποιες λεπτομέρειες είναι αυτές που μας στοίχησαν στο τέλος την ήττα. Το τελικό σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό γιατί ήταν ένα πολύ πιο κλειστό παιχνίδι. Κρατάμε την εμφάνιση γιατί για ένα καλό χρονικό διάστημα ήμασταν θετικοί στο παρκέ.  Σήμερα τα ποσοστά ευστοχίας τους ήταν πάρα πολύ υψηλά όμως εμείς μέχρι τέλους ήμασταν ανταγωνιστικοί. Σίγουρα αυτή η εμφάνιση θα μας βοηθήσει για τη συνέχειά μας στην διοργάνωση».


Η Άννα Σπυριδοπούλου ανέφερε  μετά το ματς: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Προσπαθήσαμε πολύ σε άμυνα και επίθεση, όμως για ακόμα μία φορά φάνηκε ότι χάσαμε το μυαλό μας σε κάποιες φάσεις και έφυγε το σκορ. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να γυρίσαμε το παιχνίδι, το καταφέραμε αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό. Ακολούθησαν κάποια σφυρίγματα που έφεραν μπροστά την Fenerbahce, όμως ήταν δίκαιη η νίκη τους και εμείς συνεχίζουμε. Θα προσπαθήσουμε για το επόμενο όπως κάνουμε πάντα και σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο».




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια