Παραιτήθηκε ο Γεροφώτης από τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων-Οι δηλώσεις του προπονητή και η ανακοίνωση του συλλόγου

Η ήττα από τη Χαλκηδόνα την Κυριακή έφερε αλλαγές στους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων. Ο προπονητής Δημήτρης Γεροφώτης υπέβαλλε την παραίτηση του στη διοίκηση  η οποία και έγινε δεκτή. Από τον Δημήτρη Γεροφώτη πήραμε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Φτάνοντας στο τέλος ενός όμορφου ταξιδιού σχεδόν τριών χρόνων, με πολλές χαρές αλλά και λύπες στην ομάδα του Πειραματικού αλλά και μετέπειτα των Μαχητών Πειραματικού, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διοίκηση των Χρόνη Κεχαγιά, Δημήτρη Ιατρού, Απόστολου Συμεωνίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και για την άψογη σχέση η οποία πια έχει εξελιχθεί πέρα από επαγγελματική.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άμεσο συνεργάτη μου Δημήτρη Παπαβασιλείου για την πολύ σημαντική του βοήθεια, τα παιδιά που ήταν μαζί μου ακούραστοι από την αρχή σε όλη την πορεία (Πόλυς Λαζαρίδης και Ηλίας Κουγιουμτζίδης), τον γυμναστή Παναγιώτη Βασιλείου, τον πανταχού παρών Απόστολο Χατζημιχαηλίδη καθώς και όλο το προπονητικό επιτελείο του σωματείου Μαχητές Πειραματικό.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στους παίκτες μου για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη. Τους εύχομαι τον καθένα ξεχωριστά καλή συνέχεια και να καταφέρουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους έχοντας πάντα υγεία»

Η διοίκηση της ομάδος ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος coach της και εξέδωσε αυτήν την ανακοίνωση:

«Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν.. Στη δική μας ομάδα, χθες το βράδυ, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού με τον Δημήτρη Γεροφώτη σε συναινετικό κλίμα και σεβόμενοι και οι δύο το καλό της ομάδας.

Ο Δημήτρης ήρθε στην ομάδα του Πειραματικού το Μάιο του 2016, κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής τον ίδιο χρόνο και ανέλαβε τη ομάδα των Μαχητών Πειραματικό πλέον στη Β Εθνική, για τη χρονιά 2017-18 μέχρι και σήμερα. Ήταν και είναι ένας προπονητής με ήθος, επαγγελματισμό και ευθύνη. Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλα. Εις το επανιδείν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια