Νέα επιτυχία για τον ΠΑΟΔ

Μια ακόμα επιτυχία για την ομάδα του ΠΑΟΔ που κέρδισε την ενισχυμένη ομάδα του Δία Πυλαίας με 75-66. Ο Ζευς παρατάχθηκε πλήρης, εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΔ που είχε πολλές απουσίες κάνοντας την νίκη των «πρασίνων» ακόμα πιο σημαντική διότι παίκτες και προπονητής είχαν να διαχειριστούν και αυτή την δυσκολία.


Ο προπονητής του ΠΑΟΔ, Σάκης Κλεινός, διαχειρίστηκε άριστα τους λιγοστούς αθλητές του και με σωστές αλλαγές και κινήσεις κατάφερε να φέρει την νίκη στην ομάδα.

Το σκορ ήταν πολύ κοντά καθ' όλη τη διάρκεια του αγωνα με ένα σταθερό προβάδισμα του ΠΑΟΔ. Τελικά η πολύ καλή άμυνα των παικτών του ΠΑΟΔ έδωσε την νίκη στην ομάδα του Διοικητηρίου. Στο σκοράρισμα να σημειωθούν τα επτά τρίποντα του Πέτρου Τσαπάρα Πέτρου που έδωσαν μια μεγάλη ώθηση στην ομάδα να φτάσει στην νίκη.

Δεκάλεπτα: 22-15, 37-31, 55-48, 75-66
Διαιτητές: Λαμπρέλλης-Χατζηνικολάου
ΠΑΟΔ (Κλεινός): Χατζηγιαννάκης 6, Τσαπάρας Π 33(7), Κωτσίδης 4, Τζαντζίδης 16 (2), Παπαβασιλείου 11(1), Καρράς 2, Τσαπάρας Θ. 5
ΖΕΥΣ (Βαλασιάδης): Καραγιαννίδης, Καραπαναγιώτης 7 (2), Καρακώστας, Αβέρης 10, Νακόπουλος 24, Γιαμούζης, Τσαλκιτζής 7, Κουτσογιάννης 16 (2), Τέγος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια