Ο Μιχάλης Κυριακάκης, «σκιαγραφεί» την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα γυναικών, Ντινάμο Κουρσκ

Ο Ολυμπιακός μετά την πρώτη του νίκη συνεχίζει τον μαραθώνιο της Ευρωλίγκα με ένα πολύ δύσκολο ταξίδι στα βάθη της Ρωσίας για να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής, το αήττητο… μεγαθήριο του ομίλου του, την Ντινάμο Κουρσκ.

Όλοι θυμόμαστε το ματς του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ που οι Ρωσίδες τα… βρήκαν σκούρα και νίκησαν στο τέλος . Μην παρασυρθούμε όμως. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού δεν έχει σχέση με τότε ομάδα καθώς έχει δέσει και έχει κάνει μία σημαντική αλλαγή στο ρόστερ.

Η Τίνα Τσαρλς αποτελεί παρελθόν. Στην θέση της ήρθε, η γνωστή μας από τις αναμετρήσεις με την Γιακιντόκου πρόπερσι και αφού φέτος είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Κίνα στην ομάδα του Δικαιουλάκου, Qouanitra Hollingsworth (σέντερ ύψους 1.97, Αμερικανίδα με Τουρκικό διαβατήριο). Επίσης επέστρεψε και η πλέι μέικερ (Αμερικανίδα με Ρωσικό διαβατήριο) Επιφανι Πρινς που δεν είχε αγωνιστεί στον Πειραιά.

Κατά τα άλλα η ομάδα του πολυνίκη Ισπανού Λούκα Μοντέλο, που την μοναδική της ήττα φέτος την γνώρισε με συντριβή στην έδρα της από την Εκατερίνεμπουργκ, δεν έχει διαφοροποιηθεί. Επικεφαλής η σούπερ παίκτρια, Μπριάνα Στιούαρτ που κάθε βδομάδα περιλαμβάνεται στην κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής και δίπλα της κορυφαία ονόματα του γυναικείου μπάσκετ.

Η Σέρβα Σόνια Πέτροβιτς, οι Ισπανίδες Άννα Κρουζ και Μάρτα Ξαργκάι. Την ομάδα συμπληρώνουν οι Ρωσίδες Ζέντικ, Λογκούνοβα, Βίντμερ, Κιρίλοβα, Ανοϊκινα. Αναμφίβολα οι νταμπλούχες του Γιώργου Παντελάκη θα κάνουν το καλύτερο όμως η Ντινάμο στην έδρα της δείχνει αχτύπητη.

Το μυαλό και η προσοχή όλων μετά το αυριανό ματς, θα στραφεί στο επόμενο που ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες να σημειώσει την δεύτερη του νίκη στην Ευρωλίγκα. Φυσικά μιλάω για τον αγώνα της άλλης Τρίτης στο ΣΕΦ απέναντι στην Τουρκική Χατάι της Κατερίνας Χατζηδάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια