Μάζιτς: «Είμαστε σκληρός αντίπαλος και δεν τα παρατάμε ποτέ»

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης» (Τετάρτη 16/01 και ώρα 18:00) την Sopron Basket, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα γυναικών. Η αντίπαλός του, σε 8 αγωνιστικές έχει 5 νίκες και 3 ήττες και πρόκειται για μία ομάδα με παράδοση στην διοργάνωση και πολλές επιτυχίες.

Η Μίρνα Μάζιτς μίλησε στο  www.olympiacossfp.gr για την αναμέτρηση με την ομάδα από την Ουγγαρία στο  «Τάσος Καμπούρης», για όσα πρέπει να κάνει για να φύγει νικητής, αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Αρχικά η φόργουορντ/σέντερ των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε πως: «Η Sopron Basket είναι μία ομάδα που παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ και σε άμυνα και σε επίθεση. Διαθέτουν εξαιρετικές παίκτριες και πλέον έχει δυναμώσει πάρα πολύ και με τον ερχομό της Κάσας. Πιστεύω ότι η προσθήκη της την έχει ισχυροποιήσει και το βλέπουμε και αυτό στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα».

Ο Ολυμπιακός είχε χάσει στο παιχνίδι του πρώτο γύρου με 85-69, με την Μίρνα Μάζιτς όμως να εξηγεί για αυτό το ματς αλλά και για αυτό που ακολουθεί στην Χαλκίδα πως: «Από την μεριά μας είχαμε ένα καλό επιθετικά παιχνίδι στην έδρα τους, όμως δεν μπορούσαμε να κάναμε καλή δουλειά στην άμυνά μας. Εκεί εστιάζω και το γεγονός πως χάσαμε με μεγάλη διαφορά στην Ουγγαρία.

Για αυτό το παιχνίδι στην Χαλκίδα τώρα, θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσουμε αρχικά το τρανζίσιόν τους. Πρέπει η άμυνά μας να είναι συλλογική και να διασφαλίσουμε τα αμυντικά ριμπάουντ για να μην τους δώσουμε δεύτερες επιθέσεις. Το σημαντικότερο όλων βέβαια είναι να περιορίσουμε τα κενά μας διαστήματα στο παιχνίδι μας και αν είναι δυνατόν να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που η Sopron δεν είναι στο πνεύμα του αγώνα».

Τέλος, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης, με την βαθμολογία να τον αδικεί. Η παίκτριά του δήλωσε πως: «Στα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ένας σκληρός αντίπαλος και ότι δεν τα παρατάμε ποτέ. Ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας και μπροστά στο κοινό μας, το οποίο μας βοηθάει πολύ. Με την βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Μαζί τους και με την στήριξή τους, έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε πολύ καλά και να πάρουμε αυτή τη νίκη που τόσο πολύ αναζητάμε.

Οπότε από την μεριά μου, θα ήθελα οι φίλοι μας να έρθουν στο κλειστό της Χαλκίδας, να φτιάξουν την ατμόσφαιρα που μόνο εκείνοι ξέρουν και να μας βοηθήσουν με την φωνή τους από το πρώτο δευτερόλεπτο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια