Δύσκολη εβδομάδα για τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων-Τι δήλωσαν Ελευθεριάδης και Τσιμίδης για τον αγώνα με το Ανατόλια

Σε μια δύσκολη, αγωνιστικά, εβδομάδα μπαίνει η ομάδα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων, αφού μετά και τη δεύτερη αναβολή του εντός έδρας αγώνα με την Ελευθερούπολη, η ομάδα πρέπει να δώσει τρεις αγώνες. Την Κυριακή 13/01 με το Ανατόλια εκτός, την Τετάρτη 16/01 με την Ελευθερούπολη εντός και πάλι εντός με την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά την επόμενη Κυριακή 20/01.


Εκτός όμως από την αγωνιστική δυσκολία, η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει και να αναπροσαρμόσει το αγωνιστικό της πρόσωπο, καλύπτοντας και το κενό που άφησε ένα από τα βασικά της στελέχη, ο Δημήτρης Στόλης, ο οποίος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν. Παρ όλα αυτά οι παίκτες του Δημήτρη Γεροφώτη δε δείχνουν να επηρεάζονται, καθώς το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο.

Φυσικά η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να είναι δύσκολη όχι μόνο για την ομάδα των Πεύκων αλλά και για τις άλλες ομάδες του ομίλου που τροποποίησαν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα, λόγω των συνεχών αναβολών .

Παρακολουθείστε τι δήλωσαν οι Ελευθεριάδης και Τσιμίδης για το προσεχές παιχνίδι της Κυριακής με το Ανατόλια:Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια