Αρχισε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα του Σαββάτου-Ειδικό πρόγραμμα για τους τρεις τραυματίες

Με δεδομένη τη διάθεση για την απαραίτητη επιστροφή στις νίκες ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα του Σαββάτου (17:00) με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Ο Κώστας Κακαρούδης και ο Μιχάλης Λιάπης έκαναν θεραπεία υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ και μετά ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και από αύριο θα… μπουν σε πιο ειδικά κομμάτια της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο πρώτος με την απαραίτητη επίδεση και προφύλαξη στο μάτι και ο δεύτερος να ανεβάζει ρυθμούς από αύριο, χωρίς να έχει κάτι ανησυχητικό, με τη συμμετοχή του, μέχρι στιγμής, να θεωρείται σίγουρη στον Σαββατιάτικο αγώνα.

Το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας συνεχίζει με αμείωτη ένταση και ο Μιχάλης Πολυτάρχου, με στόχο να είναι 100% έτοιμος για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αν όχι με τον Διαγόρα, σίγουρα με τον Αμύντα εκτός έδρας.

Η ομάδα σήμερα είδε σε βίντεο επί μία ώρα τον αγώνα της Κω και η τεχνική ηγεσία μίλησε επισταμένα για τα λάθη που έγιναν, ενώ μετά δούλεψε επί σχεδόν δύο ώρες σε θέματα τακτικής στο γήπεδο. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο, στο ίδιο επίπεδο έντασης, μέχρι και το Σάββατο, ημέρα του αγώνα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια