Το «ευχαριστώ» του Απόλλωνα Καλαμαριάς στους φιλάθλους του-Δείτε το βίντεο και τα στιγμιότυπα από τον αγώνα με τα Μουδανιά

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς που βρέθηκαν στο πέταλο του ΔΑΚ Καλαμαριάς, στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΟ N. Μουδανιών, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν κατά την διάρκεια του κυριακάτικου παιχνιδιού και μετά το τέλος του νικηφόρου ματς (94-60), όλη η ομάδα βρέθηκε δίπλα τους.

Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ (και γενικά όλο το σταφ), ο general manager, Θάνος Γιαννικόπουλος και ο έφορος του ανδρικού τμήματος, Γρηγόρης Κωνσταντινίδης θέλοντας να ευχαριστήσουν τους φίλους του Απόλλωνα Καλαμαριάς, κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα. Ομάδα και κόσμος έγιναν... ένα μετά το τέλος του αγώνα και όλοι μαζί φώναξαν «Απόλλων»!

Μάλιστα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από τον Απόλλωνα Καλαμαράς που αναφέρει:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας δίνοντας το «παρών» στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΟ Ν. Μουδανιών.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον σύνδεσμο «Club Rossoneri» και στους φίλους του Απόλλωνα Καλαμαριάς που βρέθηκαν στο πέταλο του γηπέδου.

Δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν κατά την διάρκεια του αγώνα, έδωσαν παλμό με τα συνθήματά τους και «έστειλαν» την θετική τους ενέργεια στους καλαθοσφαιριστές μας. Ομάδα και κόσμος είμαστε ένα!».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια