Στην τελική ευθεία για Κω ο Ηρακλής-Καλαϊτζίδης: «Συγκεντρωμένοι για να επιστρέψουμε στις νίκες-Το 2019 να είναι η χρονιά μας»-Καρβέλας: «Όλοι μαζί θα πάμε τον Ηρακλή ψηλά»

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα του Σαββάτου (5/1, 17:00) με τον Ιπποκράτη Κω. Οι προπονήσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθούν αύριο το μεσημέρι, στο «Ιβανώφειο». Κατόπιν η ομάδα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Κω, στις 17:00, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα.

Στην αποστολή αναμένεται να δώσουν το παρόν, με δεδομένη την «εκκρεμότητα» της αυριανής τελευταίας προπόνησης, όλοι οι παίκτες συμπεριλαμβανομένου του νεοφερμένου Μιχάλη Λιάπη, πλην του τραυματία Μιχάλη Πολυτάρχου.

Όσον αφορά στην ένσταση για τον αγώνα με τον Ερμή Αγιάς, η ΚΕΔ/ΕΟΚ αποδέχθηκε τη θέση των διαιτητών περί εμπρόθεσμης επιτυχίας του καλαθιού του Κούκσιτς στο τέλος του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά σε Live Streaming μετάδοση από το αθλητικό site της Κω, giafkasports.gr.

Καρβέλας: «Όλοι μαζί θα πάμε τον Ηρακλή ψηλά»



Επ' ευκαιρία της νέας χρονιάς ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ηρακλής, Δημήτρης Καρβέλας, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Πρώτα να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο του Ηρακλή, στους φιλάθλους μας, στους φίλους μας, σε όσους αγαπούν και στηρίζουν αυτό το μεγάλο σωματείο, χρόνια πολλά και πάντα υγεία. Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα πάμε την ομάδα μας ψηλά, αυτή είναι η κοινή μας επιθυμία, διοίκησης, παικτών, προπονητών, στελεχών και κόσμου.

Είμαι βέβαιος πως η κοινή αυτή "μάχη" σε όλα τα μέτωπα, που δίνουμε καθημερινά όλοι μαζί, θα έχει το αποτέλεσμα που πρέπει. Η ομάδα μας είναι από τις κορυφαίες του χώρου, αν όχι η κορυφαία βάσει αποτελεσμάτων, οι παίκτες μας και οι προπονητές μας έμπειροι και συνάμα γεμάτοι ικανότητες και ταλέντο και ο κόσμος μας ανυπέρβλητος. Όλοι μαζί, λοιπόν, θα ανεβάσουμε τον Ηρακλή εκεί που πρέπει και όλοι μαζί δουλεύουμε καθημερινά γι' αυτό. Καλή Χρονιά σε όλους και ραντεβού στα γήπεδα του μπάσκετ, όπου παίζει η ομάδα μας».

Καλαϊτζίδης: «Συγκεντρωμένοι για να επιστρέψουμε στις νίκες-Το 2019 να είναι η χρονιά μας»


Ο Ηρακλής επιστρέφει το Σάββατο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Χριστουγέννων, και δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στον Ιπποκράτη στην Κω.

Ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τόνισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας ενώ με συγκέντρωση ο Ηρακλής μπορεί να πάρει τη νίκη. Ευχή του για το 2019...η άνοδος στην Α1.

 «Για μας συνεχίζονται κανονικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, εκτός από τα Χριστούγεννα, δε σταματήσαμε καθόλου, Πρωτοχρονιά κάναμε στο γήπεδο. Έχουμε το δύσκολο παιχνίδι -εκτός έδρας- με τον Ιπποκράτη, μια πολύ καλή ομάδα, έχει καλό ρυθμό αυτήν την περίοδο, έκανε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη στον Κόροιβο και έχει έμπειρα παιδιά, όπως τον Αντώνη Ασημακόπουλο, τον Κώστα Χαρίση και τον Παναγιώτη Καυκή. Είναι ένα δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για μας και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας για την ομάδα μας. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι 100%, να κάνουμε αυτά στα οποία έχουμε δουλέψει αυτές τις δύο βδομάδες έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες» ανέφερε αρχικά ο γκαρντ της ομάδας μας και πρόσθεσε:

«Τρέχουν πολύ καλά στο γήπεδο, στο επιθετικό κομμάτι, στον αιφνιδιασμό, είναι πολύ καλοί. Θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και σκληροί σε κάθε κατοχή και να δείξουμε από τη πρώτη στιγμή του αγώνα ότι όντως θέλουμε τη νίκη παραπάνω και να τους αναγκάσουμε στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα».

Η ευχή του για τη νέα χρονιά;

«Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία, ευτυχία. Να είμαστε καλά, να απολαμβάνουμε την καθημερινότητα και όλα τα καλά που έχουμε, να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και με τους συνανθρώπους μας και ελπίζω το 2019 να είναι η χρονιά μας και να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α1».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια