9 Ιουν 2018

Ανανεώσεων συνέχεια για την Αναγέννηση Φλόγας με Καλπακίδη

Οι προσπάθειες της Αναγέννησης Φλόγας για την ενίσχυση του ανδρικού τμήματος συνεχίζονται με σκοπό την παρουσία μιας δυνατής ομάδας που θα έχει μοναδικό στόχο την άνοδο, κάτι που τον περασμένο χρόνο απέτυχε να κάνει χάνοντας στις λεπτομέρειες.

Τέλος μετά από οκτώ χρόνια από το Ναύαρχο Βότση ο Τσιμπραηλίδης

Με μια ιδιαίτερα συγκινητική επιστολή ο Χρυσόστομος Τσιμπραηλίδης δηλώνει την αποχώρησή του από το Ναύαρχο Βότση:

Στην Ουγγρική Γκιόρ η Άρτεμις Σπανού

Συνεχιζει την καριέρα της στο εξωτερικό η Άρτεμις Σπανού. Μετά την Τουρκία, την Ισπανία και την Πολωνία από την προσεχή σεζόν… μετακομίζει στην Ουγγαρία και την Γκιορ. Την είδηση έκανε γνωστή το γραφείο του ατζέντη που την εκπροσωπεί.

Παρελθόν από τον Αγιο Αθανάσιο ο Σάββας Συντρίδης

Δεν θα συνεχίζει την καριέρα του στον Αγιο Αθανάσιο ο Σάββας Συντρίδης.

Παραίτηση Καρασαβόγλου από την προεδρία της Νικόπολης

Άλλη μια αποχώρηση από το ΔΣ της Νικόπολης ανακοινώθηκε σήμερα με τον πρόεδρο  Λάκη Καρασαβόγλου να αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Ευχαριστεί τον Πετρόπουλο ο Ιωνικός

Το Δ.Σ. του Ιωνικού Ιωνίας ευχαριστεί τον Δημήτρη Πετρόπουλο για την συνεργασία του στην αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε.

Συνεχίζονται μεταβατικές προπονήσεις και try outs στο Πευκοχώρι-Το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας-Φωτορεπορτάζ

Οι μεταβατικές προπονήσεις καθώς και try outs υπό της οδηγίες του Ευριπίδη Μελετιάδη και των συνεργατών του Κουταλίδη και Ξανθόπουλου συνεχίζονται κανονικά στο γήπεδο μπάσκετ του Πανεπιστημίου Μακεδονία ( 3ης Σεπτεμβρίου με Εγνατία). Για την ερχόμενη εβδομάδα (11-15/6/18) το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Βαβέτσης: «Η μεταβατική περίοδος και ο παίκτης αθλητής»

Ο Νεκτάριος Βαβέτσης είναι η προσωποποίηση της αναζήτησης και της εξέλιξης. Αναζητά καθημερινά τη γνώση, στοχεύει στην εξέλιξη και με συνεχή ενημέρωση σε εκπαιδευτικά σεμινάρια διάφορων ειδικοτήτων που αφορούν τον αθλητισμό, την αποκατάσταση τραυματισμών και τη φυσική κατάσταση, έχει προσφέρει πολλά στην περιοχή μας τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο.

Συνεχίζει στην Αναγέννηση Φλόγα ο Στεψιανός

Ο Φώτης Στεψιανός θα τιμήσει με την παρουσία του την Αναγέννηση Φλόγα Πολίχνης για ακόμη μια χρονιά.

Γενικός αρχηγός στον Ολυμπο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου ο Βαγγέλης Ηλιάδης

Ο Ολυμπος Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  την πρώτη μεταγραφή της χρονιάς που είναι και η σημαντικότερη στην ιστορία του συλλόγου. Δεν πρόκειται ούτε για αθλητή ούτε για προπονητή αλλά για έναν άνθρωπο που θα αναβαθμίσει τον σύλλογο στα οργανωτικά και διοικητικά.

Στο 5ο Athlos Basketball Camp ο Λευθέρης Χατζηκυριακίδης

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Άθλος Αλεξάνδρειας και οι υπεύθυνοι του 5ουAthlos Basketball Camp ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο Έλληνα προπονητή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και πολλών ακόμη σπουδαίων συλλόγων στο παρελθόν Λευτέρη Χατζηκυριακίδη.