8 Μαΐ 2018

Η κλήρωση των αγώνων του Πανελληνίου Λυκείων, λεπτό προς λεπτό από την Αρχαία Ολυμπία

Μετά από ταξίδι  11 περίπου ωρών, έφθασαν πριν από λίγο στην Αρχαία Ολυμπία οι αποστολές των κοριτσιών και των αγοριών του Ελληνικού Κολεγίου, που θα εκπροσωπήσουν τη Θεσσαλονίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας Κύπρου που ξεκινά αύριο.

Αλλαγή ώρας έναρξης σε αγώνα Γ΄ Εθνικής ανδρών


Από την επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου - ΟΦΗ για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 13/05/2018 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 12.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου.

Το πρόγραμμα των αγώνων για τον υπερπρωταθλητή, τα play-out και τα μπαράζ ανόδου της Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ η κλήρωση  των αγώνων για τον υπερπρωταθλητή, τα play-out και τα μπαράζ ανόδου της Γ1 ανδρών. Το πρόγραμμα είναι:

Ρετρό: Ο Τρόντζος στο Gonzaga

Παίκτης σύμβολο για το ελληνικό μπάσκετ, ο Γιώργος Τρόντζος συνέδεσε το όνομά του με την ΑΕΚ και την εθνική ομάδα. Από τους πυλώνες της επιτυχίας του 1968, με την κατάκτηση του κυπέλλου κυπελλούχων.

Αναβολή της προπόνησης του κλιμακίου Νότου της Εθνικής Κορασίδων


Από την ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 10 Μαΐου προπόνηση της Εθνικής Κορασίδων για το κλιμάκιο Νότου, αναβάλλεται, εξαιτίας προγραμματισμένης συναυλίας στο ΚΓ του ΟΑΚΑ.

Το σημερινό πρόγραμμα της ΕΚΑΣΘ

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της ΕΚΑΣΘ που είναι το εξής:

Τεράστια ανατροπή και δεύτερη θέση στον όμιλο για το ανδρικό του Καλοχωρίου

Με πλεονέκτημα έδρας εισέρχεται στα μπαράζ ανόδου το ανδρικό του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καλοχωρίου το οποίο, αν και βρέθηκε πίσω με πολύ μεγάλη διαφορά για τρία δεκάλεπτα, βρήκε τη δύναμη να επικρατήσει τελικά των Ακαδημιών Πρωταθλητών με 46 -54