3 Ιαν 2018

Το πρόγραμμα της Παρασκευής στην ΕΚΑΣΘ

Ένα παιχνίδι για την πέμπτη φάση του κυπέλλου ανδρών περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Παρασκευής στην ΕΚΑΣΘ που είναι το εξής:

Η ειδική προκήρυξη των φετινών τουρνουά παμπαίδων και παγκορασίδων της ΕΚΑΣΘ

Σύμφωνα  με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου, του Καταστατικού και  των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. καθώς και των Γενικών  Προκηρύξεων  των Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. και της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγωνιστικής περιόδου  2017 - 2018

Προεπιλογή για το κλιμάκιο της Εθνικής Νεανίδων Βόρειας Ελλάδας

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και ώρα 8:45 στο γήπεδο της Μίκρας Β' θα πραγματοποιηθεί η προεπιλογή των αθλητριών που θα σχηματίσουν το κλιμάκιο της Εθνικής Νεανίδων Βόρειας Ελλάδας.

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στις Εθνικές Κατηγορίες

Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου στις Εθνικές Κατηγορίες που είναι οι εξής:

Η ειδική προκήρυξη των φετινών τουρνουά μίνι αγοριών και κοριτσιών της ΕΚΑΣΘ

Σύμφωνα  με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου, του Καταστατικού και  των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. καθώς και των Γενικών  Προκηρύξεων  των Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. και της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγωνιστικής περιόδου  2017-2018

Αλλαγές ημερών και ωρών έναρξης σε αγώνες ανδρών και γυναικών για τις Εθνικές κατηγορίες

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών αντί της 07/01/2018, θα διεξαχθεί στις 06/01/2018 και ώρα 17.00, στο κλειστό γυμναστήριο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Το σημερινό πρόγραμμα στην ΕΚΑΣΘ

Ένα παιχνίδι για την προκριματική φάση νέων είναι το πρώτο στην ΕΚΑΣΘ για το 2018. Αναλυτικά: