Τσεσμετζής: «Δύσκολο παιχνίδι, θα χρειαστεί έμφαση στην άμυνα και σίγουρες επιλογές επιθετικά»- Τα δώρα της διοίκησης στους παίκτες-Φωτορεπορτάζ

O Aπόλλων Καλαμαριάς θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα την Κυριακή, στο εκτός έδρας παιχνίδι (23/12, 18.00) απέναντι στην ομάδα της ΔΕΚΑ.

Για το συγκεκριμένο ματς μίλησε στο mgskapollon.gr o Γιάννης Τσεσμετζής ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να έχουν οι καλαθοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα ο έμπειρος κόουτς τόνισε:

«Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ένα μείγμα έμπειρων παικτών και νεαρών, οι οποίοι είναι ταλαντούχοι και επανδρώνουν κάποιες Εθνικές ομάδες μικρών ηλικιών. Οι έμπειροι παίκτες ξέρουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την κατηγορία και διαθέτουν ικανότητες. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τους βγάλουμε εκτός ρυθμού».

Συνεχίζοντας, ο Τσεσμετζής πρόσθεσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην αμυντική μας προσήλωση και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε τα ατού της ομάδας. Επιθετικά θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό μας, να μην κάνουμε λάθη, να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και να πάμε σε σίγουρες επιλογές».

Τα δώρα της διοίκησης στους παίκτες

Το οικογενειακό κλίμα είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και αυτό φαίνεται... Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (22/12), με πρωτοβουλία της διοίκησης της ομάδας μοιράστηκαν δώρα προς τους παίκτες, στο τεχνικό τιμ και γενικότερα σε όλο το σταφ του ανδρικού τμήματος.

Ολοι τους πήραν από ένα κρασί, ένα κουτί με γλυκά και μια κάρτα του Απόλλωνα Καλαμαριάς με το μήνυμα «χαρούμενο και δημιουργικό το 2019».

Φυσικά, υπήρξαν οι ανάλογες ευχές εν όψει των Χριστουγέννων ενώ δόθηκαν στους καλαθοσφαιριστές (και στο υπόλοιπο σταφ) ημερολόγια για το νέο έτος αλλά και προσκλήσεις για τον ετήσιο χορό του συλλόγου που θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου (στις 21.30) στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Στο τέλος, όλη η ομάδα φώναξε δυνατά «Απόλλων».












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια