Ένας επιτυχημένος χρόνος συνεργασίας μεταξύ Ευρώπης Πευκοχωρίου και Μελετιάδη-Τι αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου της Χαλκιδικής

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων από την έναρξη συνεργασίας της Ευρώπης Πευκοχωρίου,  με τον Ευριπίδη Μελετιάδη και την αλλαγή σελίδας για την ομάδα.

Όπως γράφει η ανακοίνωση του συλλόγου της Χαλκιδικής, «ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017 η διοίκηση του συλλόγου μας είδε στο πρόσωπο του Coach Μελετιάδη τον ιδανικό άνθρωπο, παρόλο που μέχρι τότε δεν είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του σε επίπεδο ανδρών Β εθνικής, να οδηγήσει την ομάδα μας στον στόχο που είχε εξ’αρχής θέσει, την άνοδο στην Α2.

Πρώτη αγωνιστική με τον καινούργιο Coach μέσα στις Σέρρες, με μόλις μία εβδομάδα στα νέα του καθήκοντα και ήττα από την ομάδα των Ικάρρων. Μετά από αυτό ακολουθεί ένα σερί 10 συνεχόμενων νικών. Τελικά η χρόνια κλείνει με σερί 15-3 για τον καινούργιο προπονητή και η ομάδα μας καταλαμβάνει την 3η θέση με συνολικό ρεκόρ 21-7, χάνοντας της απευθείας άνοδο για μόλις μία νίκη καθώς οι δύο πρώτες ομάδες ( Καβάλα - Τρικούπης ) με ρεκόρ 22-6 προβιβάζονται απευθείας στην Α2. Η ομάδα μας οδηγείτε σε αγώνα μπαράζ κατάταξης με την πολύ δυνατή και στελεχωμένη από πολύ έμπειρους παίκτες ( Ασημακόπουκος - Χαρίσης - Κουμπούρας - Τσακαλέρης ) ομάδα του Ιπποκράτη από την Κω. Στον αγώνα που διεξήχθη στην Αθήνα μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα μας χάνει στις λεπτομέρειες με σκορ 64-57 και καταλαμβάνει την δεύτερη επιλαχούσα θέση για την Α2.

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς άμεσα με την ανανέωση συνεργασίας με τον Coach Μελετιάδη, καθώς το έργο του κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένο και θέτοντας εναν νέο ορίζοντα τριετίας στην συνεργασία αυτήν. Ο μοναδικός προβληματισμός πλέον στην ομάδα ήταν ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς όσο αναφορά στην κατάρτιση του ρόστερ καθώς δεν ήταν ξεκάθαρο σε ποια κατηγορία θα αγωνιαζόμαστε. Η γρήγορη απόσυρση της ομάδας της Λευκάδας από την Α2 και την οικειοθελή συμμετοχή της στην Γ´ εθνική έφερε την ομάδα μας πρώτη επιλαχούσα για την άνοδο.

Η απόφαση παρθηκε αμέσως από την διοίκηση και αυτή ήταν η ομάδα να ετοιμάσει ένα ρόστερ που θα πρωταγωνιστούσε στην Β´ εθνική ( αν παρέμενε τελικά σε αυτήν την κατηγορία ) αλλά και ένα ρόστερ που θα μπορούσε να συμμετέχει στην Α2 με σαφείς προσανατολισμό την σωτηρία της. Και έτσι και έγινε. Χτίστηκε ένα ρόστερ με έμπειρους αλλά και ταλαντούχος παίκτες για αυτό το σκοπό. Τελικά η συμμετοχή μας στην Α2 έγινε γεγονός μόλις 4 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά η ομάδα μας ήταν έτοιμη για την πρόκληση αυτή καθώς είχαμε προετοιμαστεί. Και το ταξίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, με νίκη απέναντι στον Ερμή Αγιάς, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-3. Η ομάδα μας αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-6, έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλες νίκες απέναντι σε έμπειρες και ιστορικές ομάδες της κατηγορίας (Κόροιβος - Ερμής Αγιάς- Καβάλα - Αμύντας - Ψυχικό ). Ο στόχος που τέθηκε από την αρχή της χρονιάς είναι εφικτός και η δουλειά που ξεκίνησε πριν από ακριβώς ένα χρόνο συνεχίζεται κανονικά.

Ο συνολικός  απολογισμός λοιπόν για τον coach Μελετιάδη, κλείνοντας ένα χρόνο στην ομάδα μας είναι παραπάνω από θετικός, κάνοντας την διοίκηση του συλλόγου να αισθάνεται δικαιωμένη για την επιλογή της. Ρεκόρ σε αυτό τον χρόνο 20-9 και συνεχίζουμε. Εμείς σαν διοίκηση ευχόμαστε στον Coach Μελετιάδη να συνεχίσει το πολύ καλό του έργο και την δουλειά του. Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι και με την πραγματοποίηση του κλειστού μας γηπέδου ότι θα έρθουν και άλλες επιτυχίες και ότι ο σύλλογος θα μπορέσει να δουλέψει ακόμα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια