Τσεσμετζής: "Να έχουμε πιο καθαρό μυαλό όταν το παιχνίδι γίνεται ντέρμπι..."- Ο Απόλλων Καλαμαριάς μετατρέπει σε... γιορτή τα εντός έδρας παιχνίδια-Δείτε το βίντεο


Λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ο Απόλλων Καλαμαριάς βρισκόταν στο +10 (50-40) απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης και ουσιαστικά το τέταρτο δεκάλεπτο αποτέλεσε "πληγή" για την ομάδα του Γιάννη Τσεσμετζή. Ο έμπειρος κόουτς μίλησε στο mgskapollon.gr για τον αγώνα της Κυριακής (16/12) και στάθηκε στις λάθος επιλογές της τελευταίας περιόδου που είχαν σαν αποτέλεσμα να "έρθει" το αρνητικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα είπε: "Οι πολύ κακές επιλογές και τα λάθη που κάναμε στην επίθεση στο τέταρτο δεκάλεπτο, στο οποίο το επιμέρους σκορ ήταν 9-22, έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους να κατορθώσουν να ισοφαρίσουν και να πάρουν το παιχνίδι, δίχως να έχουμε εμείς καθαρό μυαλό σε κανένα σημείο του δεκαλέπτου. Εγώ δεν το περίμενα σε καμιά περίπτωση να μην μπορέσουμε να ανταποκριθούμε ειδικά σε εκείνο το σημείο. Ξαφνιάστηκα ειλικρινά και δεν περίμενα ότι θα είχαμε τόσα πολλά λάθη στην τέταρτη περίοδο και τόσο κακές επιλογές στην επίθεση. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λάθος επιλογές που κάναμε επιθετικά".

Συνεχίζοντας, ο Τσεσμετζής τόνισε: "Τώρα θα δουλέψουμε, θα δούμε τα λάθη μας και πάμε να πάρουμε το επόμενο ματς. Κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να το κερδίσουμε. Έχουμε και άπειρα παιδιά που δεν γνωρίζουν την κατηγορία... Έχουν πάρα πολλές ικανότητες, η εμπιστοσύνη είναι δεδομένη προς όλους, αλλά πρέπει να διαχειριστούμε λίγο το πόσο καθαρό μυαλό έχουμε στις επιλογές μας, ειδικά όταν το παιχνίδι γίνεται ντέρμπι και κρίνεται στην κόψη του ξυραφιού. Εκεί θέλουμε περισσότερη δουλειά... Το ματς (σ.σ. κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης) το διαχειριστήκαμε για 30 λεπτά σε πολύ καλό βαθμό".

Ο Απόλλων Καλαμαριάς μετατρέπει σε... γιορτή τα εντός έδρας παιχνίδια

Εκτός της τεράστιας οργάνωσης που έχει φέτος ο Απόλλων Καλαμαριάς σε όλους τους τομείς, φροντίζει να μετατρέπει τους εντός έδρας αγώνες του σε μια πραγματική γιορτή με διάφορα happenings προκειμένου να ψυχαγωγήσει παιδιά, γονείς και γενικότερα όλο τον φίλαθλο κόσμο που δίνει το παρών στο ΔΑΚ Καλαμαριάς!

Στο εντός έδρας παιχνίδι (16/12) απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης, ένας Άγιος Βασίλης βρέθηκε στην παιδική κερκίδα των μικρών αθλητών του συλλόγου και μοίρασε σοκοφρέτες ενώ να σημειωθεί πως στο ημίχρονο κληρώθηκαν δώρα για τα παιδιά. Πολύ ωραίο θέαμα πρόσφεραν παιδάκια ηλικίας 5 ετών (από την κατηγορία "baby") τα οποία έπαιξαν μπάσκετ στο κέντρο του γηπέδου ενώ στον αγώνα υπήρχαν και cheerleaders.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια