Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον Ιωνικό το ΠΚ Νεάπολης-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Το ΠΚ Νεάπολης ανάρτησε πριν από λίγο την κάτωθι ανακοίνωση:

«Σε αγώνα που η ΕΚΑΣΘ μετέδωσε ζωντανά και που ήταν ντέρμπι , οι πρωταγωνιστές για ακόμη μία φορά ήταν οι διαιτητές του. Κρίμα γιατί η πρώτη διαιτητής χθες έδειξε πως έχει πρόβλημα με την ομάδα μας και πως το πριν δύο αγωνιστικές παιχνίδι που τα σφυρίγματα εις βάρος μας μόνο τυχαία δεν ήταν.

Χθες βέβαια είχαμε μία μικρή αύξηση στις βολές (11) σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι (7) και βέβαια το μπόνους των βολών το αποκτήσαμε μόλις μία φορά στο τέλος του αγώνα... Συμπέρασμα; Οι αντίπαλοι μας παίζουν άμυνες ΝΒΑ στα παιχνίδια μας κι εμείς δεν μπορούμε να περάσουμε το κέντρο του γηπέδου...

Αλλά ας είμαστε και δίκαιοι με τον εαυτό μας, μπορεί να επηρεάστηκε ως ένα βαθμό από τους διαιτητές το τελικό αποτέλεσμα, αλλά κι εμείς έχουμε τα σκαμπανεβάσματα μας, έχουμε τους τραυματισμούς μας(κυρίως στους ψηλούς) και όλα αυτά σε ένα γήπεδο που συνεχίζει να είναι εκκλησία και περάστε κόσμε για όλους τους αντιπάλους μας.

Γνωρίζουμε πως το φετινό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων για την ΕΚΑΣΘ, αλλά ας προσέχουμε και το επίπεδο των διαιτητών...Βασιλικά και Βότσης φωνάζουν για τις διαιτησίες, το ίδιο κι εμείς... Αλήθεια αξίζει στο φετινό πρωτάθλημα τόσο κακές διαιτησίες; Ας το δουν οι υπεύθυνοι της ΕΚΑΣΘ».




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια