Φιλανθρωπικό παιχνίδι του BC Volos για το ορφανοτροφείο Βόλου-Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό παιχνίδι του BC Volos για το ορφανοτροφείο Βόλου την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» με μεγάλη συμμετοχή των παλαιμάχων παικτών των φίλων-γονέων και ανθρώπων που βρέθηκαν στις κερκίδες του δίνοντας ελπίδα και αγάπη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κ.Καπουρνιώτης Μιχάλης , ο αντιπρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ κ.Ζαρκάδας Απόστολος , ο πρόεδρος του ορφανοτροφείου κ.Θεοδώρου Κώστας, η υπεύθυνη κ.Τόνια Γιαννουσά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης (που αγωνίστηκε για λίγο ..και μάλιστα είχε την δική του κερκίδα ), οι χορηγοί μας, ο Πάτερ Βασίλης (boiler crepe), η οικογένεια Λάνη, και ο κ.Παπαγεωργίου Ευάγγελος.

Για την ιστορία η ομάδα των παλαιμάχων ήταν η τελική νικήτρια του παιχνιδιού με 53-69, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στο παρκέ και θυμίζοντας μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Η νεανική ομάδα των διοργανωτών προσπάθησε για το καλύτερο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στις μεγάλες δόξες του Θεσσαλικού και Ελληνικού μπάσκετ.

Από τα μεγάλα μπασκετικά ονόματα που τίμησαν τον φιλανθρωπικό αγώνα ήταν οι Λιαδέλης Παναγιώτης, Λιάκος Τεό, Λάππας Γιώργος, Καραϊσκος Βασίλης. Οι δύο ομάδες:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ(Μοκκας): Μαγκίτσης, Λάππας, Κοντάκης, Λιάκος, Λιαδέλης, Ευαγγελινός, Παναγιώτου, Γαλανάκης, Μαυροφώτης, Σιδηρόπουλος, Καρακατσούνης Κ., Κυριάζης, Τζανίδης, Ισόπουλος, Περδικούλης, Ζούχας, Ρούμπος, Καραϊσκος, Φουρτούνας, Τασιός, Βολικάκης.
BC VOLOS (Καρακατσούνης Ι.): Κύρου, Ρούσης, Καρακατσούνης Ι., Λωριδόπουλος, Σταύρου, Πάντζιος, Τζανίδης, Φουρτούνας Α., Κουτσιμπάνας, Φιλίππου, Πλιάτσικας, Τιρτιράκης, Δημόπουλος.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ, Την τηλεόραση του Άστρα , την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την υποστήριξη της εκδήλωσης, τον ΣΔΚΜ και τον ΣΚΚΜ για την συμμετοχή τους και την βοήθεια στο παιχνίδι, όπως και τις εταιρείες LIDL HELLAS και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ " ΓΑΛΑΞΙΑΣ " και τον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο για την προβολή της εκδήλωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄ όλο τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου «Βάκης Παρασκευόπουλος» και βοήθησε ώστε το παιχνίδι να στεφτεί από επιτυχία και φυσικά για τα αγαθά που έφερε για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου.































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια