Aγώνας δημοσιογράφων για την Καλτσίδου και για καλό σκοπό

Έναν διαφορετικό αγώνα διοργανώνει η Pressing Team με την υποστήριξη του Δήμου Καλλιθέας, για να τιμήσει την σπουδαία αθλήτρια, Στέλλα Καλτσίδου. Την Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Κλειστό Γήπεδο Εσπέρου (Αριστοτέλους 22 & Τσικλητήρα, Καλλιθέα),  η Pressing Team και η ομάδα επιλέκτων φίλων της Στέλλας Καλτσίδου, δίνουν φιλανθρωπικό αγώνα για την υποστήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Καλλιθέας.


Η Pressing Team, όπως ονομάζεται η ομάδα που ηγείται της καμπάνιας «Pressing στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό», δημιουργήθηκε από δημοσιογράφους και ανθρώπους του ευρύτερου πολιτιστικού και αθλητικού χώρου με σκοπό τη διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για κοινωνικά ζητήματα, όπως η φτώχεια, η αστεγία και ο κοινωνικός αποκλεισμός, καθώς και την αξιοποίηση του αθλητισμού ως εργαλείο στον αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία.

Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, οι διοργανωτές καλούν τους φιλάθλους να προσφέρουν τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και σχολικά είδη για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Καλλιθέας.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί το 21ο Τζάμπολ Αγάπης (https://tzampolagapis.gr), ενώ η Pressing Team θα βραβεύσει την Στέλλα Καλτσίδου για την προσφορά της στην Εθνική Ομάδα, από την οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρησή της, μετρώντας 149 συμμετοχές και 1.621 πόντους.

Δημιουργοί της Pressing Team είναι οι δημοσιογράφοι Γιώργος Αράπογλου, Θωμάς Βασιλάκης και Σεβαστή Βρακατσέλη, ενώ για τον αγώνα με την ομάδα των Συντακτών που θα αποτελείται τόσο από δημοσιογράφους όσο και από αθλήτριες, θα αγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι: Νίκος Παγιωτέλης, Χριστίνα Αμερικάνου, Κυριάκος Μελλίδης, Αντώνης Κυρίκος, Ασπασία Βελονάκη, Γιώργος Πετρίδης, Γιάννης Παναγιωτόπουλος, Έλενα Μαυραγάνη, Νίκος Καραβάσιος, Μαριλένα Γρίσπου. Προπονητές της Pressing Team θα είναι οι Στέισι Γκρίτζαλη και Κωνσταντίνος Συγγούνας.

Με την ομάδα των φίλων της Στέλλας Καλτσίδου, θα αγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι: Αρτέμις Σπανού, Εβίνα Σταμάτη, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Μαρία Μίχου, Αγγελική Τσέρου, Ρούλα Καλογήρου, Αθηνά Καρούμπαλου, Ανθή Μπαλτά, Κλαίρη Μαρτινοπούλου. Προπονητής θα είναι ο Άγγελος Τσίκληρας.

Υγειονομική κάλυψη στους αθλητές θα προσφέρει εθελοντικά η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.).

H Καμπάνια «Pressing στον Αθλητισμό» στο Facebook:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια