Γιορτές με… μπάσκετ από τον ΑΣ Καρδίτσας-Φιλικό το Σάββατο με την Εθνική Εφήβων-Βράβευση του Κώστα Μίσσα-Γενική Συνέλευση και εκλογές στις 27 Δεκεμβρίου


Η αγωνιστική δράση σταματά για την ανδρική ομάδα του ΑΣ Καρδίτσας, όμως το μπάσκετ συνεχίζεται στην πόλη και ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον τριήμερο περιμένει τους φιλάθλους της πόλης.

Έτσι, το τριήμερο 28, 29, 30 Δεκεμβρίου, θα γίνει στην πόλη μας το 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά U16 με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα. Ο Ιωνικός Νίκαιας και ο Πανερυθραϊκός από την Αθήνα, ο Αίολος από τα γειτονικά Τρίκαλα και ο οικοδεσπότης ΑΣ Καρδίτσας συγκροτούν την τετράδα των ομάδων παίδων που θα λάβουν μέρος, υποσχόμενες πλούσιο θέαμα για τους φιλάθλους. Το τουρνουά θα γίνει σε τρεις αγωνιστικές, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και διαγωνισμούς τριών πόντων, αλλά και την ανάδειξη των καλύτερων αθλητών της διοργάνωσης, όπως του πρώτου σκόρερ, του πολυτιμότερου παίκτη αλλά και της καλύτερης πεντάδας.

Μεγάλος χορηγός του τουρνουά, η Τεχνική Εταιρία «Ντόστας Γεώργιος – Παπαθανασίου Κυριακή» που ειδικεύεται σε μελέτες, επιβλέψεις, κατασκευές φυσικού αερίου και διακόσμηση χώρων.

Το πρόγραμμα του 1ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά U16

1η ημέρα - Παρασκευή 28.12.2018

5 μ.μ.               Α.Σ.Καρδίτσας – Αίολος Τρικάλων
7 μ.μ.               Ιωνικός Νίκαιας – Πανερυθραϊκός

2η ημέρα - Σάββατο 29.12.2018

6 μ.μ.               Αίολος Τρικάλων – Πανερυθραϊκός
8 μ.μ.               Α.Σ.Καρδίτσας – Ιωνικός Νίκαιας

3η ημέρα - Κυριακή 30.12.2018

9.45 π.μ.          Αίολος Τρικάλων – Ιωνικός Νίκαιας
11.30 π.μ.        Διαγωνισμός Τριπόντων
12 π.μ.             Α.Σ.Καρδίτσας – Πανερυθραϊκός
1.45 μ.μ.          Απονομές – Λήξη Τουρνουά

Φιλικό το Σάββατο με την Εθνική Εφήβων

Παράλληλα με το Τουρνουά παίδων που διοργανώνεται, στην Καρδίτσα θα γίνει ακόμη μια σημαντική αθλητική διοργάνωση, με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της ανδρικής ομάδας του Α.Σ.Κ. και της Εθνικής Ομάδας Εφήβων, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 4 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Οι καλύτεροι νέοι αθλητές της χώρας μας θα βρεθούν απέναντι στην ομάδα του Α.Σ.Κ. σε ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στόχος είναι να ενισχυθούν οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη. Η είσοδος στον αγώνα θα είναι ελεύθερη, όμως για όλους τους φιλάθλους θα υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς χρημάτων ή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν σε άπορους συμπολίτες μέσω των κοινωνικών δομών που λειτουργούν.

Βράβευση του Κώστα Μίσσα

Στη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Εθνική Εφήβων, θα πραγματοποιηθεί βράβευση του Ομοσπονδιακού Τεχνικού Κώστα Μίσσα. Ο Κώστας Μίσσας, ο οποίος κατάγεται από την Καρδίτσα, έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ ως αθλητής και προπονητής και θα τιμηθεί από τον ΑΣ Καρδίτσας για την προσφορά του στον αθλητισμό, στο ημίχρονο του αγώνα με την Εθνική Εφήβων.

Γενική Συνέλευση και εκλογές στις 27 Δεκεμβρίου

Μετά τη συγκέντρωση της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου που έγινε στο ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ» αναφορικά με το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, σειρά έχει η Γενική Συνέλευση και η ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Έτσι, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 19.00 μ.μ. στην αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας (Μ.Αλεξάνδρου και Παλαιολόγου) καλούνται όλα τα μέλη του Α.Σ.Καρδίτσας σε Γενική Συνέλευση με θέματα:

1. Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
2. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια