Ο Μιχάλης Κυριακάκης αναλύει την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού, Ντινάμο Κούρσκ

 Ο «γκουρού» του γυναικείου μπάσκετ, Μιχάλης Κυριακάκης, προέβη στην καθιερωμένη ανάλυση της επόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα γυναικών. Απολαύστε τον:



«Η Ντιναμο Κουρσκ είναι η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα την Τετάρτη στο ΣΕΦ. Θεωρητικά μια από τις δυο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Οικονομικός κολοσσός που έχει την δυνατότητα όταν η Καντις Παρκερ την τελευταία στιγμή σπάει το συμβόλαιο της, να υπογράψει σε χρόνο μηδέν το τεσσαροπενταρι της εθνικής ΗΠΑ Τίνα Τσαρλς.

Η τελευταία ενσωματώθηκε στην ομάδα πριν δέκα μέρες και ήταν λόγος που η Ντιναμο χωρίς αυτήν την πρώτη αγωνιστική, κέρδισε μέσα στην Λετονία την ΤΤΤ Ρίγα με μόλις ένα πόντο.

Προπονητής ο κορυφαίος στο γυναικείο μπάσκετ, βάσει τίτλων, Ισπανός Λουκά Μοντελο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της χώρας του και το 2017 με την Ντιναμο.
Παίκτριες; Η MVP του φετινού WNBA Μπριανα Στιούαρτ(νούμερο 30) πρώτη χρονιά στην ομάδα. Η επίσης Αμερικανίδα με Ρωσικό διαβατήριο Επιφανυ Πρινς(10). Η καλύτερη Ευρωπαία και προσωπική μου αδυναμία Σερβα Σόνια Πέτροβιτς (5). Οι δυο πενταδατες περιφερειακές της εθνικής Ισπανίας Άννα Κρουζ (15) και Μαρτα Ξαργκαυ (1).

Επίσης οι τρεις διεθνείς Ρωσίδες η σπουδαία αριστερόχειρας σουτέρ η πανέμορφη Ναταλία Ζεντικ (3), η σέντερ Τατιάνα Βιτμαρ (12) και η Έλενα Κιριλοβα πρώην Ντανιλοτσκινα (13)

Γνώμη μου; Μεγάλη ομάδα, φαβορί για την νίκη και ασυζητητει πολύ δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού. Όμως είναι αρχή περιόδου και προσωπικά, με όσα έχω δει μέχρι σήμερα, δεν μου δημιουργεί το ...δέος όπως μέχρι πέρυσι με Μακαρθι και Ογκουμικε, ενώ το βάθος του πάγκου δεν είναι τόσο πολύ δυνατό. Προσπαθεί να ενσωματωθεί στο παιχνίδι η Τσαρλς καθώς η έλλειψη της ήταν εμφανής στο πρώτο ματς.

Έχει βεβαία παίκτριες που κάθε μια μόνη της μπορεί να πάρει ένα αγώνα. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό και πάλι μπράβο για την επιλογή του ΣΕΦ όπως ταιριάζει σε μια μεγάλη ομάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια