Το «ευχαριστώ» της ΕΟΚ στην Κοζάνη

Η Εθνική Γυναικών φιλοξενήθηκε στην Κοζάνη για τον τελευταίο της αγώνα στην Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2019, απέναντι στο Ισραήλ, έναν αγώνα που ήταν και ο τελευταίος με τα γαλανόλευκα της Στέλλας Καλτσίδου.

ΤΟ ΔΣ της ΕΟΚ θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη,  τον Δήμαρχο, Λευτέρη Ιωανίδη, τον πρόεδρο του ΟΑΠΝ, Γιάννη Ιωαννίδη, καθώς και το προσωπικό και τους συνεργάτες του, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διεθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο Αθ. Μαντζούκα, το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας και τον πρόεδρό του, Μιχάλη Δουλγεράκη, το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο» και τον διοικητή του, Γ. Χιωτίδη, τη Δ.Ε.Η.  Α.Ε. και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλό της, Μανόλη Παναγιωτάκη, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Ν. Κοζάνης) για τη συμβολή τους, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την ικανότητα της χώρας μας να διοργανώνει με απόλυτη επιτυχίες κορυφαίες αθλητικές διεθνείς συναντήσεις και διοργανώσεις.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» θα πρέπει να ειπωθεί προς τον κόσμο που και αυτή τη φορά αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και την Εθνική Γυναικών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια