Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Δέλλα και για την αλλαγή των διαιτητών στο χθεσινό παιχνίδι νεανίδων ο Παναθλητικός

Από τον Παναθλητικό Συκεών πήραμε την κάτωθι ανακοίνωση για τον χθεσινό αγώνα νεανίδων με τον ΠΑΟΚ:

«Μετά τα όσα πρωτοφανή διαδραματίστηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα νεανίδων Παναθλητικός-ΠΑΟΚ, ο σύλλογος των Συκεών τονίζει,  θα κινηθεί κατά παντός υπευθύνου και θα ενημερώσει κάθε επίσημη αρχή γνωρίζοντας βέβαια εκ των προτέρων τις απεγνωσμένες προσπάθειες κάποιων (από χθες το βράδυ κιόλας) για να μη πάρουν διαστάσεις όσα περίεργα συνέβησαν.

Ξεκινώντας να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι διακόπηκε προ δεκαημέρου στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου λόγω βλάβης των 24" γιατί οι διαιτητές αρνήθηκαν να συνεχίσουν τα παιχνίδι με 24αρι χειρός.

Ξαφνικά χθες, ενημερωνόμαστε για αλλαγή και των δύο διαιτητών του αγώνα κάτι το οποίο είναι τελείως παράνομο αν δε συντρέχει σπουδαίος λόγος. Εκφράζοντας τους προβληματισμούς μας ενημερωθήκαμε ότι και οι δύο διαιτητές (!!!) είχαν κώλυμα, κάτι το όποιο ήταν απόλυτα ψευδές καθώς και οι δύο διαιτητές σφύριξαν χθες την ίδια ώρα αγώνα της Β´ΕΚΑΣΘ.

Για το θέμα αυτό θα περιμένουμε την επίσημη απάντηση της ΕΚΑΣΘ ενώ θα λάβει γνώση και η Ε.Ο.Κ.

Για το θέμα αυτό ζητήσαμε πριν την έναρξη του αγώνα να καταθέσουμε ένσταση κάτι το οποίο μας απαγόρευσε ο Α’ διαιτητής, Δέλλας ενημερώνοντας μας ότι αυτό γίνεται στο τέλος του αγώνα.

Φυσικά μετά το τέλος του αγώνα δεν μας επιτράπηκε να καταθέσουμε ένσταση καθώς δύο αστυνομικοί δέχθηκαν εντολή να απαγορέψουν την είσοδο μας στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος να αναφέρουμε ότι οι 35 πόντοι του ΠΑΟΚ (παραπάνω απ τους μισούς) επιτεύχθηκαν με βολές (ο ΠΑΟΚ σούταρε 49 βολές!) εκ των οποίων ο Α’ διαιτητής σφύριξε τις 38.

Μάλιστα στα τρία δεκάλεπτα που σφύριξε ο συγκεκριμένος διαιτητής, ο ΠΑΟΚ πέτυχε 31 από τους 58 πόντους του με βολές!

Ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν άλλωστε που χρέωσε με τρεις τεχνικές ποινές την ομάδα μας!

Ο ίδιος διαιτητής από το 10ο λεπτό που ξεκίνησε να σφυρίζει μέχρι και το 34’ του αγώνα όπου το παιχνίδι ήταν στον πόντο, έδωσε 19 λανθασμένα σφυρίγματα εις βάρος μας.

Ο ίδιος διαιτητής στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα δεν είδε ότι η μπάλα χτύπησε δύο μέτρα πίσω από την μπασκέτα, στη βάση της και αντ' αυτού, στη συνέχεια της φάσης χρέωσε γκολ φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ!

Κλείνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε τον ΠΑΟΚ για τη νίκη του καθώς και την δεύτερη διαιτητή για την απόδοση της».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια