Λύμουρα: «Νίκη και στους δυο αγώνες»

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες υποχρεώσεις της Εθνικής Γυναικών έχει ξεκινήσει. Μεγάλη Βρετανία και Ισραήλ είναι τα δύο τελευταία εμπόδια για την Ομάδα που έχει στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2019.

Η Λολίτα Λύμουρα μίλησε για τους αγώνες της Εθνικής, όπως και για την αποχώρηση της Στέλλας Καλτσίδου από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Θέλουμε να κερδίσουμε και τους δύο αγώνες που θα δώσουμε. Έχουμε, βέβαια, μια τεράστια απουσία  αυτή της Φασούλα, καθώς η ομάδα μας δεν έχει μεγάλα ύψη, αλλά επέστρεψε η  Γέμελος», είπε αρχικά η έμπειρη πλέι μέικερ, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία το Σάββατο στο Μάντσεστερ.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε ένα γεμάτο από κόσμο γήπεδο. Η αντίπαλος μας διαθέτει δύο δυνατές ψηλές και εκεί πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει. Ηδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε για το συγκεκριμένο αγώνα προκειμένου να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτερες και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που τόσο πολύ θέλουμε. Περιμένουμε να έρθουν οι Ελλήνες στο γήπεδο και να μας στηρίξουν».

Η Λολίτα Λύμουρα με τη σειρά της αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Στέλλας Καλτσίδου από την Εθνική. «Από το 1999 παίζουμε μαζί και δεν θέλω να έρθει η Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και να καταλάβω ότι θα είναι το τελευταίο ματς της Στέλλας  με την Εθνική. Αποτελεί  υπόδειγμα αθλήτριας, ένα πραγματικό πρότυπο που δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Αν δεν είχε τους τραυματισμούς θα έπαιζε στο WΝΒΑ. Για μένα όπως και για πολλές άλλες αθλήτριες ήταν η καλύτερη συμπαίκτρια που είχα ποτέ».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια