Κοσμά: «Το ''αντίο'' της Στέλλας να συνοδευτεί με πρόκριση»

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης, η Εθνική Γυναικών είναι αντιμέτωπη με μια ακόμη πρόκληση, που δεν είναι άλλη, από την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ του 2019.

Η ομάδα έχει μπροστά της δυο τελικούς, με Μεγάλη Βρετανία και Ισραήλ κατά σειρά, που θα κρίνουν πολλά, με την Αφροδίτη Κοσμά να επισημαίνει. «Δεν έχει περάσει και μεγάλο διάστημα από το τέλος των υποχρεώσεών μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θεωρώ ότι δεν θα έχουμε δυσκολία να βρούμε συνοχή και ρυθμό. Η σκέψη μας βρίσκεται αποκλειστικά στους αγώνες με Μεγάλη Βρετανία και Ισραήλ. Θέλουμε και τις δύο νίκες για να περάσουμε πρώτοι στον όμιλο».

Στη συνέχεια η έμπειρη φόργουορντ αναφέρθηκε στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, αυτή απέναντι στη Μ. Βρετανία, το προσεχές Σάββατο στο Μάντσεστερ. «Θεωρώ ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη Μεγάλη Βρετανία. Μετά το Φλεβάρη δεν έχουν μαζευτεί ξανά και αυτό είναι κάτι το οποίο εμείς θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.  Τακτικά ξέρουμε την αντίπαλο και έχουμε μπει στη διαδικασία να την αναλύουμε εκ νέου με το προπονητικό τιμ. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτερες για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που τόσο θέλουμε».

Η Αφροδίτη Κοσμά μίλησε και για την αποχώρηση της Στέλλας Καλτσίδου. «Ηταν κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Εχουμε πια ένα μεγαλύτερο κίνητρο για την πρόκριση. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα για τη Στέλλα. Το αντίο της πρέπει να συνοδευτεί με πρόκριση, δυο νίκες και καλές εμφανίσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια