Κυριακάκης: «Θα δώσει τα πάντα στο παρκέ η Εθνική γυναικών»

Ο Μιχάλης Κυριακάκης σχολιάζει το εκτός έδρας παιχνίδι της Εθνικής γυναικών με την Μεγάλη Βρετανία τονίζοντας τα εξής:

«Μεγάλο ματς το Σάββατο στο Μάντσεστερ για την Εθνική γυναικών που με νίκη… αγκαλιάζει την πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό της Λετονίας και Σερβίας το 2019.

Οι Άγγλοι διαφημίζουν τον αγώνα που και για αυτούς είναι πολύ σημαντικός, αφού είχαν ηττηθεί πέρυσι στην Κοζάνη από την Εθνική μας, ενώ κλήθηκαν όλες με επικεφαλής τις Λινταμ και Φαγκμπλεν, συμπαίκτριες της Στέλλας Καλτσίδου στην Πολκοβίτσε, και βασικό όπλο την έδρα και το ύψος. Μειονέκτημα ότι έχουν να βρεθούν από τον Φλεβάρη σαν ομάδα…

Εμείς χωρίς την Φασούλα, χωρίς δηλαδή κλασική ψηλή, πάμε με κεκτημένη ταχύτητα από το Παγκόσμιο της Ισπανίας. Στον αντίποδα η ενίσχυση με την Γέμελος που παίζει πολύ καλά με την Ιταλική Σκιο...Συνηθισμένα όμως τα βουνά στα χιόνια.

Βέβαιο είναι ότι η Εθνική μας έχει ομοιογένεια και ότι θα δώσει τα πάντα στο παρκέ όπως κάνει πάντα. Μεγάλο μας όπλο ότι ο Κώστας Κεραμιδας έχει γνώση απόλυτη της ομάδας, του τι μπορεί να πάρει από την κάθε μια παίκτρια του, ενώ πρέπει να μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπασκετικά είμαστε πολύ μακριά από τις Αγγλίδες. Τέταρτες στο προηγούμενο Πανευρωπαϊκό και μέσα στις δέκα καλύτερες ομάδες του κόσμου...Δεν είναι και λίγα...Καλή δύναμη!».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια