Τσεσμετζής: «Εμφαση στην πιεστική άμυνα και καλή κυκλοφορία της μπάλας...»

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά και για την γενικότερη φιλοσοφία που έχει ως προπονητής, μίλησε στο mgskapollon.gr ο Γιάννης Τσεσμετζής. Αρχικά για το ότι ανέλαβε το ανδρικό τμήμα του συλλόγου, είπε:

«Ήταν κάτι αναπάντεχο, δεν το περίμενα. Όταν με κάλεσε η διοίκηση της ομάδας, με μεγάλη χαρά δέχτηκα να αναλάβω έναν ιστορικό σύλλογο της πόλης. Αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι κι εγώ μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Με κάθε δύναμη και με κάθε προσπάθεια, πιστεύω να ευοδωθούν οι στόχοι της ομάδας».

Για τα αγωνιστικά στοιχεία που επιθυμεί να «περάσει» στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, υπογράμμισε: «Επειδή οι περισσότερες δηλώσεις τείνουν να ακούγονται κλισέ, η φιλοσοφία η δική μου την οποία προσπαθώ να μεταλαμπαδεύσω σε όποια ομάδα ήμουν μέχρι τώρα στην καριέρα μου, αυτή είναι μια συνεχή προσπάθεια που θα κάνουν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο, με έμφαση στην πιεστική άμυνα -το οποίο για μένα είναι το Αλφα και το Ωμέγα- και κίνηση στην επίθεση, με πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας και παικτών».

Το βιογραφικό του Γιάννη Τσεσμετζή

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα την Καλαθοσφαίριση. Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης με δίπλωμα  Α’ Κατηγορίας από το 1994. Ως αθλητής αγωνίστηκε στον Α.Π.Σ. Αχιλλέας Τριανδρίας και ως προπονητής συνεργάσθηκε ως Α’ και Β’ προπονητής, σε όλα τα επίπεδα με τις ομάδες: Α.Π.Σ. Αχιλλέας Τριανδρίας (Ανδρικό Γ’ Εθνική &  Α’ Ε.ΚΑ.Σ.Θ., Γυναικείο Α2 , Προπονητής τμημάτων υποδομής,Υπ.Ακαδημίας), Α.Π.Σ. ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - Υπεύθ. Ακαδημίας-Προπονητής τμημάτων υποδομής, Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-Γυναικείο-Α1, Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ 24 Θεσσαλονίκης, Γ.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  Γυναικείο Α1, Γ.Σ. Π.Α.Ο.Κ. Εφηβικό Τμήμα, Ε.ΚΑ.Σ.Θ., ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ-Ανδρικό- Α’ κατ. Ε.ΚΑ.Σ.Θ.., Σ.Α.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ Σ.Π.Θ.- Ανδρικό-Γ2 κατ.Ε.ΚΑ.Σ.Θ., Γ1 κατ. Ε.ΚΑ.Σ.Θ., Β’ κατ. Ε.ΚΑ.Σ.Θ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια