Ανετη νίκη στις Συκιές για τις κορασίδες του ΠΑΟΚ-Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα από το παιχνίδι με τον Παναθλητικό

Εύκολη επικράτηση για τις κορασίδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ με το επιβλητικό 32-87 επί της ομάδας του Παναθλητικού εκτός έδρας. Από τις νικήτριες δεν αγωνίσθηκαν λόγω τραυματισμού οι Καζαμία, Κουματσιώτη. Να σημειωθεί ότι τραυματίσθηκε 30 δεύτερα πριν την λήξη του αγώνα με διάστρεμμα η Γενναίου.

Στα αξιοσημείωτα η επάνοδος μετά τον τραυματισμό της στον αγώνα με την Ευκαρπία της Στεργάκη στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες. Από τον Παναθλητικό που αγωνίζεται κατά βάση με παγκορασίδες, έλειπαν οι Μπαξεβάνου και Αθανάτου που είναι τραυματίες, ενώ δεν αγωνίστηκαν και οι Παπαμιλτιάδου, Καρακίτσιου, Τσαγκαράκη

Δεκάλεπτα: 2-25, 8-46, 20-62, 32-87
Διαιτητές: Αναστασιάδης-Ντόντης
Παναθλητικός (Μακρής): Σαράντη 8, Παπαδοπούλου 5(1), Ξενοδοχίδου 1, Τσίρου, Καρασάββα 2, Λογάρου 2, Κουλιού Χ. 5, Θεοδοσίου 2, Κουζόγλου 4, Δημοπούλου 1, Σαριδάκη 2.
ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Παπαδόπουλος-Μασλαρινός): Μπουτσούκη 9(1), Πολυμένη 19, Άλλεν Α. 10, Στεργάκη 4, Τζέλου 22, Χατζηδάκη 7(1), Πιτσούλη 4, Γενναίου 1, Παντώτη, Παπαγεωργίου 2, Άλλεν Χ. 9.       .














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια