Παϊτάρης: «Το προφίλ του Λεύκιππου Ξάνθης και η ώθηση από τον κόσμο μας...»- Εξετάσεις για τους καλαθοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Ο Απόλλων Καλαμαριάς την Κυριακή (25/11, 18.00) θα αντιμετωπίσει τον Λεύκιππο Ξάνθης, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Φίλιππος Παϊτάρης. Ο 23χρονος παίκτης μίλησε για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής αναλύοντας τον αντίπαλο του Απόλλωνα μιας και τον γνωρίζει πολύ καλά από την θητεία του την σεζόν 2017-18.

«Για μένα ο Λεύκιππος είναι μια γνώριμη ομάδα καθώς την περσινή σεζόν αγωνίστηκα εκεί. Είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία και διαθέτει έναν έμπειρο προπονητή. Μπορεί ο αντίπαλός μας να είναι χαμηλά στη βαθμολογία ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να μας ξεγελά. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στον στόχο μας που είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι», είπε ο Παϊτάρης ο οποίος σχετικά με το τι... εστί Λεύκιππος Ξάνθης, τόνισε:

«Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό προφίλ του αντιπάλου μας, είναι μια ομάδα που αποτελείται από νεαρούς παίκτες οι οποίοι πάντως έχουν παραστάσεις από άλλες ομάδες Γ' Εθνικής. Θεωρώ πως ο Λεύκιππος θα προσπαθήσει να περάσει την μπάλα μέσα στην ρακέτα για να παίξει με τους ψηλούς του. Κυρίως εκεί ποντάρει... Πρόκειται για μια ομάδα που προσπαθεί σε μεγάλο βαθμό να πάρει πόντους μεταφέροντας το παιχνίδι κοντά στο καλάθι. Εκτιμώ, επίσης, ότι οι παίκτες του Λεύκιππου θα μας πιέσουν σε ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε αυτά».

«Άμυνα και καλή κυκλοφορία της μπάλας με τον νέο προπονητή...»

Για τις πρώτες μέρες δουλειάς με τον νέο προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Γιάννη Τσεσμετζή, ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής ανέφερε: «Η φιλοσοφία του προπονητή είναι να βελτιώσουμε την αμυντική μας συμπεριφορά και στην επίθεση να βελτιώσουμε την κυκλοφορία της μπάλας και να υπάρχει γενικότερα καλύτερη επαφή μεταξύ των παικτών μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στις οδηγίες του...».

«Περιμένουμε τον κόσμο...»

Όσο για τον κόσμο ο οποίος βοήθησε πολύ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο παιχνίδι κόντρα στη ΜΕΝΤ (σ.σ. το προηγούμενο εντός έδρας ματς του Απόλλωνα), ο Παϊτάρης υπογράμμισε την μεγάλη σημασία της στήριξής του και στάθηκε στην ανάγκη οι φίλοι του Απόλλωνα να σπρώξουν την ομάδα του Γιάννη Τσεσμετζή -και- στο παιχνίδι με τον Λεύκιππο.

«Στον αγώνα κόντρα στη ΜΕΝΤ ο κόσμος έπαιξε καθοριστική σημασία καθώς μας βοήθησε πολύ για να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Τον περιμένουμε και την Κυριακή στο γήπεδο μας, παρά την ήττα που κάναμε στην Ευκαρπία και η οποία γνωρίζουμε πως τον πλήγωσε. Στον αγώνα με τον Λεύκιππο θέλουμε να μας δώσει και πάλι ώθηση για να πάρουμε ένα ακόμη θετικό εντός έδρας αποτέλεσμα», ανέφερε.

Εξετάσεις για τους καλαθοσφαιριστές

O Aπόλλων Καλαμαριάς δίνει βάρος σε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τους παίκτες του καθώς και για την κατάσταση της υγείας τους. Μετά το πελματογράφημα, το πρωί της Παρασκευής (23/11) οι καλαθοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις και σε ένα γενικότερο Check-up. Οι Δημήτρης Σαμαράς, Πάρης Ακριτίδης, Ηλίας Μόρας, Φίλιππος Παϊτάρης, Βασίλης Αθαναηλίδης και Βασίλης Αγραφιώτης αποτέλεσαν το πρώτο γκρουπ παικτών του Απόλλωνα που πραγματοποίησαν τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες θα συνεχιστούν το Σάββατο με τους υπόλοιπους καλαθοσφαιριστές της ομάδας (δεύτερο γκρουπ παικτών).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια