Πρώτη εμφάνιση στα Χανιά απέναντι στον Πελασγό για τις γυναίκες του ΟΑΧ-Τι δήλωσε ο Μάνος Μανουσάκης

Για πρώτη φορά, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θα έχει την ευκαιρία να παίξει μπροστά στο κοινό του και μέσα στο γήπεδο του, φιλοξενώντας στον Κλαδισό, τον Πελασγό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών

Η ομάδα του Μάνου Μανουσάκη όπως έδειξε και στην πρεμιέρα όπου κατάφερε να σημειώσει μια πολύ σημαντική νίκη στον Υμηττό επί του Αμύντα Δάφνης έχει μεγάλες δυνατότητες, τις οποίες θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει στο κυριακάτικο παιχνίδι, το οποίο έχει ώρα έναρξης τη 1 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον κόουτς του ΟΑΧ: «Πρέπει ν’ αποβάλλουμε νωρίς το όποιο άγχος του πρώτου εντός έδρας παιχνιδιού και να δείξουμε την διαφορά της ποιότητας και της δουλειάς που κάνουμε σχεδόν δύο μήνες τώρα. Σίγουρα, σαν ομάδα, είμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αλλά με υπομονή και επιμονή θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Το παιχνίδι με τον Πελασγό Μεγαλόπολης έχει ιδιαιτερότητες και δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουμε το ροζ φύλλο. Τις περισσότερες φορές τα λόγια είναι ωραία, αλλά πρέπει να τα κάνουμε πράξη στο γήπεδο, γι’ αυτό θέλουμε την στήριξη του κόσμου, ν’ αγκαλιάσει όλη την προσπάθεια της διοίκησης και των κοριτσιών».

Σε ό,τι αφορά την αποστολή του ΟΑΧ, όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής: Ψυχογιού, Παπαμαρκάκη, Πρασιανάκη, Βασιλογιαννάκη, Γαλανάκη, Παπαδάκη, Δερμιτζάκη, Δεληγιάννη, Δασκουλίδου, Φωτιάδη, Δρικάκη, Κουφογιάννη, Χαλυβίδου και Σκουμπάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια