Στην Ουγγαρία οι γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Παντελάκης και Σταμάτη

Από το μεσημέρι της Τετάρτης βρίσκεται στην Ουγγαρία η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Σοπρόν  (Πέμπτη 01/11, 19:00  ώρα Ελλάδας) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε μια ομάδα που την περσινή σεζόν έχασε το τρόπαιο στον τελικό της διοργάνωσης και να παίξει καλό μπάσκετ εκτός έδρας.

Όπως και στο παιχνίδι με την Φενέρ, ο Γιώργος Παντελάκης δεν θα έχει στο ρόστερ του τη Ρίτα Ρασίντ και στη διάθεσή του θα είναι οι: Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση στην Ουγγαρία πως: «Αντιμετωπίζουμε την Σοπρόν για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλιγκα. Είναι μια ομάδα που είναι η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης. Ένα σύνολο που το έχουμε μελετήσει πολύ καλά και έχουμε δουλέψει πάνω στα ατού του. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς όμως εμείς  από την μεριά μας έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά και οι προπονήσεις μας είναι σε υψηλό επίπεδο το τελευταίο διάστημα. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και πάμε στο ματς για να το διεκδικήσουμε με στόχο να επιστρέψουμε στην Ελλάδα με τη νίκη».

Από τον μεριά της η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, τόνισε: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση  με αυτό με την Φενέρμπαχτσέ. Πρόκειται για ένα πιο δύσκολο ματς, σε μια έδρα που δεν είναι εύκολο να φύγεις με το θετικό αποτέλεσμα. Πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό της Ευρωλιγκα, γεγονός που αποδεικνύει και τη δυναμική της ως ομάδα. Πάντως εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πάμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα δώσουμε το 100% μας στο παρκέ και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στην Ουγγαρία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια