Στην Τουρκία οι γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Παντελάκης και Σταμάτη

Στην Τουρκία βρίσκεται η αποστολή των γυναικών του Ολυμπιακού από το μεσημέρι της Τετάρτης για την αναμέτρηση με την Hatay BB για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (29/11, 17:00). Συγκεκριμένα, έφτασε στην Αντιόχεια μέσω Κωνσταντινούπολης για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα, με στόχο την πρώτη του νίκη στον όμιλό του.

Οι πτήσεις ήταν ομαλές και χωρίς κάποιο απρόοπτο, με την αποστολή στη συνέχεια να καταλύει στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Οι «ερυθρόλευκες» το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στην έδρα που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Ο Γιώργος Παντελάκης έχει εκτος ομάδας μονάχα την Ρίτα Ρασίντ, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας της. Κανονικά την αποστολή ακολούθησε η Μαρία Αυτζή, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για το παιχνίδι με της Hatay BB έχοντας στην αποστολή του
τις Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι με την Hatay BB ότι: «Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Μπορεί να έχουμε τρεις ήττες στην διοργάνωση όμως έχουμε αποδείξει ότι κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι στην τύχη του. Αυτό θα κάνουμε και απέναντι στην Hatay BB την Πέμπτη. Έχουμε δουλέψει καλά αυτές τις μέρες, έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο μας και θα δώσουμε τα πάντα για την πρώτη μας νίκη στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω πολύ στις ικανότητες των αθλητριών μας και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αντιστοιχεί».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, τόνισε για το ματς πως: «Αρχικά είμαστε πολύ χαρούμενες που επιστρέφουμε στην Ευρωλίγκα και δίνουμε μια ακόμα αναμέτρηση στην διοργάνωση.  Η Hatay BB είναι μια δύσκολη ομάδα με καταξιωμένες αθλήτριες. Από την πλευρά μας πάντως θέλουμε να κάνουμε την πρώτη νίκη μας στον όμιλο και μέσα από την ομαδική δουλειά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Θα παίξουμε με πάθος από το ξεκίνημα και με πίστη στο πλάνο μας και οσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, θα παλέψουμε για τη νίκη».

-Το παιχνίδι Hatay BB-Ολυμπιακός την Πέμπτη (29/11, 17:00) θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια