«Πέρασε» από την Τριανδρία το παιδικό της ΑΚ Αστέρια

Σπουδαίο διπλό για το παιδικό της ΑΚ Αστέρια που επικράτησαν με 72-78 του Αχιλλέα Τριανδρίας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Τα Αστέρια ξεκίνησαν δύο φορές το παιχνίδι, τόσο στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου όσο και στις αρχές του δευτέρου με σερί 10-0. Οι γηπεδούχοι επανήλθαν δύο φορές αλλά τελικά δεν ολοκλήρωσαν την ανατροπή και έτσι επικράτησε η ομάδα των Αστεριών.

ΥΓ: Οι γηπεδούχοι με ανακοίνωσή τους, «καταγγέλλουν την απαράδεκτη διαιτησία του Α' διαιτητή Αγραφιώτη Β.,  όπου στο τέλος του παιχνιδιού με συνεχόμενα λάθη έκρινε τον αγώνα. Όσον για τον Β' διαιτητή κ. Μπάρμπα απλά δεν υπήρχε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού καθώς φάνηκε ανίκανος να σφυρίξει ένα τέτοιο παιχνίδι Α' ομίλου».

Δεκάλεπτα: 16-22, 38-36, 50-56, 72-78
Διαιτητές: Αγραφιώτης Β.-Μπάρμπας
Αχιλλέας Τριανδρίας (Καράκος): Λιάμμος 17(1), Βολίδης, Πάπαρος, Αναστασιάδης 24, Καραογλανίδης 6, Αμυγδαλάς 6, Μαραβέγιας 6, Νικολάου 6, Καμπανός
AK Αστέρια (Αναστασίου): Κησκερόγλου, Παπαδόπουλος 28, Κωσταντινίδης 19, Χαλβατζής, Μπογατίνης 10, Κανάτσαρης 14, Ευαγγέλου 4, Παπαδόπουλος 2, Καβαδάκης, Τσαμασιάν

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια